Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.176
Поени од реакции
18.245
FB 8597 KAUNAS BULGARIA AIR 01:20

TDR 508 KAUNAS TRADE AIR 03:35

LLC 3253 KAUNAS SMALL PLANNET AIRLINES LLC 03:40

JP 975 KAUNAS ADRIA AIRWAYS 11:15

Ова се слетувањата во понеделник, е сеа кои со кој авион си одат, навивачи мавивачи играчи, везе неам ...
Овие првиве три беа најавени денеска за полетување ,значи најверојатно е последниов во 11:15 Адриа Ервејс (словенечка фирма / Уан разбираш ;)).И пологично е да е во 11:15 за дочек ,макар шо и за другиве термини би дошле луѓе на аеродромот.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Се знаеше дека тешко ќе биди со Шпанците....
Убо почнавме, на полувреме водевме, да продолжеа со исто тепмо ќе беше неизвесно до крај како со Литванија, Грузија...
Наваро :cuc: шо рака имаш ти бе дете ??? Од кај шо можеше погоди, не отепа само тој 35 поени :tapp: Да му се исуши раката...:D
Реков и вчера да се задржат Наваро и Рубио гарант ќе тепаме...
Наваро кај најде баш на оваа утакмица да си го помини просекот..
Рубио од почетокот на Европското за 3 поени имал 0/13 и сега со нас најде 2/2 :tapp:
Кај нашиот состав задоволен сум од сите играчи денес го дадоја максимумот (y) Според мене победници се и на овој натпревар !!! СЕКОЈА ЧЕСТ МОМЦИ !!!!

Навивачите 0 !!!!
Зошто баравте карти бе алоооо ??? :tapp:
Само 1/4 Абе Македонче и Едно име имаме се испеаја и толку !!! РЕЗИЛ !!!!
Овде сите ги критикувам шо беа за Литванија: Комити, Чкембари, Фемили, Пирати, Лозари, Ајдуци....
Зошто ојдовте бе другари ??? 300 навивачи отпатувавте за да гледате ???? Ова не е театар !!!! ОВДЕ КРИВА ЈА НАОЃАМ ВЛАДАТА ШО ВИ ОБЕЗБЕДИ ЗА ДА СЕ ПРОШЕТАТЕ !!!
ТРЕБАШЕ ДА ГРМИТЕ ТАМУ ДА ЗНАТ КОЈ СЕ МАКЕДОНЦИ !!!!

Сега за 3 место сакам да играме со Русите !!!
Да ги нашлакаме дебело за оној помочан пораз !!!!

ОДИМЕ НА БРОНЗА !!!
Ајдуци не стигнаа на време,тргнаа вчера со комбе и не застанале до Литванија..2100 километри..ВЛАДАТА НЕ ИМ ОБЕЗБЕДИ НА АЈДУЦИ НИШТО !! 20 души заминаа во сопствена режија..како што знам јас вие ЧКЕМБАРИ утринава сте отишле 30 души за Литванија...со обележија од групата и Пелистер..вие сте за КРИТИКИ не другите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Овие првиве три беа најавени денеска за полетување ,значи најверојатно е последниов во 11:15 Адриа Ервејс (словенечка фирма / Уан разбираш ;)).И пологично е да е во 11:15 за дочек ,макар шо и за другиве термини би дошле луѓе на аеродромот.
А рачунај дека во 11 и 15 сигурно нема да биде слетан авионот, ќе има 30 минутно закаснување сигурно .. Околу пладне би требало да пристигнат.. Ќе има повеќе информации во недела навечер.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Еве ќе ви каже Пау Гасол кој е најдобар играч во нашата репрезентација 0:56

Мојот омилен кошаркар на ова европско првенство :icon_mrgr:

Член од
24 јуни 2011
Мислења
61
Поени од реакции
35
Наваро не свари... :(
--- надополнето: Sep 16, 2011 10:05 PM ---
Фуријата ја однесе фалангата, но не без да биде боцната,

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Ако некој има прилика да ја погледне снимката од второто полувреме, само нека го посматра Juan Carlos Navarro цело време и како се понаша ненормално, скока како мајмун, возбуден е максимум и дава кошеви на среќа . . . Сигурен сум 100% дека на паузата на полувреме земал некоја јака дрога, мора на типот да му се направи допинг-тест, педерот беше нафиксан до максимум, земал недозволени средства, а тоа само Шпанци и Грци го прават, само доволно е да се гледа на снимката како се понаша Наваро . . .

М

Мартин`

Гостин
Ако некој има прилика да ја погледне снимката од второто полувреме, само нека го посматра Juan Carlos Navarro цело време и како се понаша ненормално, скока како мајмун, возбуден е максимум и дава кошеви на среќа . . . Сигурен сум 100% дека на паузата на полувреме земал некоја јака дрога, мора на типот да му се направи допинг-тест, педерот беше нафиксан до максимум, земал недозволени средства, а тоа само Шпанци и Грци го прават, само доволно е да се гледа на снимката како се понаша Наваро . . .
Не тролаш или навистина ти беше чуден ? :) кога има реприза да гледаме ..

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Може не земал дрога, али убаво е да се види како Европските прваци се радуваат како мали деца кога ќе поентираат против Македонија :)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
61
Поени од реакции
35
Абе стварно здиве наеднаш, ама дотолку да е?! Толку ниско да паднат?
И да е точно тоа (мада не ми се верува), не ги фаќаат, а и да ги фатат, ќе ќутат....

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Не бе какви дроги, што ли не ќе измислите! Човекот си знае да игра, џабе не е NBA ѕвезда! Немојте да речите така во јавност, ќе ве избрукаат, ќе мислат од инает зборите така.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
овие девојките шчо питаа за Војдан....го имам видено заедно со сестрата на Радица манекенката од кавадарци.....барем додека играше во фени а мсилам и дека сеа се заедно.....стварно убав пар се......прекрасна женска.......

Kajgana Shop

На врв Bottom