Шопинг

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Заеби шопинг, КРАДЕЊЕ му е мајката :D :D :D

Башка ме нервира шо сегде копи пејст облека.. све некои марки нешо.. ептен ми недостасува ПРОДАВНИЦА ЗА ОБИЧНА ОБЛЕКА -клот маички, фармерка без апликација, неизбелена, сеа широка ли, комбинизонка ли.. блузон или маичка со дуги ракави исто колт, без педерските бројчиња и букви, капчиња без реклами, прости скејтерски патичиња шо нема да се DC и да даам по 6000 за нив.. па тоа у глобала. Утнав темата, ама некој ќе се сложи а?

Офчар напиша:
Заеби шопинг, КРАДЕЊЕ му е мајката :D :D :D

Башка ме нервира шо сегде копи пејст облека.. све некои марки нешо.. ептен ми недостасува ПРОДАВНИЦА ЗА ОБИЧНА ОБЛЕКА -клот маички, фармерка без апликација, неизбелена, сеа широка ли, комбинизонка ли.. блузон или маичка со дуги ракави исто колт, без педерските бројчиња и букви, капчиња без реклами, прости скејтерски патичиња шо нема да се DC и да даам по 6000 за нив.. па тоа у глобала. Утнав темата, ама некој ќе се сложи а?

Имаш бе.. СТРУЖАНКА :D
Сериозно, јас од таму си купувам бели маици обични со ракави, за 200 денари, ама смрт немаат. По 2 години ги носам
За тренинг, за фудбал, па и за носење.. што им фали? :D

Стружанка, Дивајн, Форчн.. кај е бе Стружанка?

I jas obozavam soping.Hipermarketi posebno. Ednas vo Carrefour vo Solun zaglaviv 6 casa. Sega tuka vo usa ke mavam nekoj Walmart koga ke imam sloboden den. :D

Офчар напиша:
Не знам јас, не сум од Струга... Нека ти каже Дивајн :D

Нов сум де, уствари и не толку нов, ама од кај да знам кое е струшкото лоби :D :D

FortunE напиша:
Офчар напиша:
Не знам јас, не сум од Струга... Нека ти каже Дивајн :D

Свршивме работа ако одиш во Струга за маици од 200 денари :D :D
Има и во Скопје де.. (ако си од СК)
Мислам дека има во повеќе градови продавници.. до душа малку се онакви.. застарени-комунистички..

..и колку сум јас информиран Стружанка не работи моментално. Роба шијат само за извоз и што ќе им остане продаваат тука. Не знам колку е точна оваа информација ама од прилика така е..

Офчар напиша:

Сум стружанка да, и мислам дека Стружанка има продавница во Бисер-Аеродром долу на приземје ... а во Струга да не ти објаснувам нема да ме сватиш :lol: :P

Сфе бадијалџии,немате попаметна работа па акате по продавници.
Ако ми треба нешто,идам таму кај шо можам да го најдам тоа што го барам,го купувам и толку од муабетот.Има милион работи што попрво би ги правел од левење по дуќани :arrow:

не сум зависник од шопинг многу често и ме нервира да акам по продавници али најубавото нешто ми беше кога влегов во продавницата на Барса и најискрено сакав цела да ја купам памет ми штукна :wink: :D

Mm nezaboraven shoping definitivno bese Barcelona a nad gradot ima mestence Andorra se vika , tax free zone e i se e bas mnogu poeftino

Утре ќе прошетам низ Софија да видам што има од попусти па ако нешто ми фати око а ми е неопходно да си купам

Шопинг....

Има некое задоволство повеќе од самиот шопинг....:pipi:
Секојдевните купувања најчесто ги обавувам во продавниците кои ми се најблиску. Не би одела некаде на крај на градот само зашто некој продукт бил 2 или 5 денари поевтин:ne: . Кога купувам многу нешта одам во продавници кои се богато снабдени и каде има неверојатно многу избор. Сакам да си полнам торби и често купувам и тоа што не ми треба:je: .
За гардеробата знам и да забегам, можам со часови да шетам од бутик во бутик, да разгледувам и најчесто купувам сосема друго од она што ми била намерата:) . Единствено ме мрзи да пробувам алишта, но кога купувам за себе, знам точно што и како ќе ми стои, до сега не сум промашила:kajg:

Auuuuuuu shopping kolku obozavam,ventil za se osobeno so priduzbata na tatko mi covek so nervi-ortomi,kaj ke se izmasmeeme pa uste koa ke mi kupi se sto ke vidam mh mh mh,ama najtazno e sto ke kupam toa sto treba ama ke kupam i toa sto ne treba i zasto ne sum razmisilia za toa nesto so sto ke mi ide,kupuvam nekoi boi sto nemozam so nisto da gi iskombiniram posle toa,ama vazno mi se svigalo i uste mi se sviga ama nema da go nosam :).Narednata nedela planiram eden dobar shopping.

obicno sopingot mnogu kratko mi trae:).... koa idam u soping go kupuvam prvoto nesto sto ke mi se sviga(so sum go zabelezala nekolku dena prethodno:))... i obi4no ne sakam bas da setam mnooogu po prodavnici osven ako ne planiram da kupam nesto:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom