Шопинг Солун

• Креатор на темата Креатор на темата macedon89
  • Време на започнување Време на започнување
друг Воин на коњ...вистинскиот

IMG_2396.jpeg

Последно уредено:
Ne znam zosto se bunite, Ace sekako si e od Solun a i mu staile spomenik. Super.

I od Kiril i Metodij ima spomenik i crkva ako ne e poznato.

Duri i sekade pisuva Macedonia, a ne Grcija niz Solun.

Ne znam zosto se bunite, Ace sekako si e od Solun a i mu staile spomenik. Super.

I od Kiril i Metodij ima spomenik i crkva ako ne e poznato.

Duri i sekade pisuva Macedonia, a ne Grcija niz Solun.
Не се буниме, само на куртонов целта му е да провоцира.

друг Воин на коњ...вистинскиот

Прегледај го приврзокот 391127
Македонија и Елада заедно засекогаш, воулгарските гнасни раце подалеку од скапоценото културно-историското наследство на Македонија!
Автоматски споено мислење:

На темата, почнато ли е/има ли воопшто сезонско намалување низ моловите? Како се движат цените?

Македонија и Елада заедно засекогаш, воулгарските гнасни раце подалеку од скапоценото културно-историското наследство на Македонија!
Автоматски споено мислење:

На темата, почнато ли е/има ли воопшто сезонско намалување низ моловите? Како се движат цените?
Заврши летниот попуст, наредно во Ноември од 01-10

Ima li nekoj aktuelen bozikno-novogodisen ,,popust,, vo Solun periodov?
Preporacajte mi outlet prodavnici ,,za patiki,, konkretno //ne mi e vazno ,,popularen model,, , itd.//. Poznati mi se samo Mega outlet i One salonica.
Blagodaram

Preporacajte mi outlet prodavnici ,,za patiki,, konkretno //ne mi e vazno ,,popularen model,, , itd.//. Poznati mi se samo Mega outlet i One salonica.
Blagodaram
Сигурно имаат попусти пред божиќ, они на 24дек. го слават плус и во недела се отворени

Blagodaram
Негде читав попустите им почнуваат од вториот понеделник во јануари па се до крај на февруари.

Негде читав попустите им почнуваат од вториот понеделник во јануари па се до крај на февруари.
Тој им е зимскиот, имаат и летен а измеѓу имаат уште два три по 10дена што им траат

Некој да знае поголема продавница за алати(Фестул,Девалт,Макита) што соработува со глобал блу за враќањена данок?

Здраво. Ми треба превоз до Солун. Знам дека агенцииве имаат шопинг тури, но обично само во сабота, а мене ми треба за четврток или петок. А автобуска линија нигде не најдов испод 60 евра повратна, така да ако некој имал искуство со поевтин превоз и ако сака да ми даде некое инфо, би му била многу благодарна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom