Шмизла речник

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
МОЛАМ??? Мислам Hellooooow тоа беше одамна . Ај не ме нерврирај ми се витка косата од тебе ! Ха

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Лиллееее ме сликаа за на Ексклузив *си ја врти косата со показалецот* ама оние идиотине од Кајгана мислат дека се фраери и ме заебаваат. Хелоуууу, колку лејм!

П

Паган-др

Гостин
Лиллееее ме сликаа за на Ексклузив *си ја врти косата со показалецот* ама оние идиотине од Кајгана мислат дека се фраери и ме заебаваат. Хелоуууу, колку лејм!
Џену Грл морам да признаам те бива за емитирање шмизли.:smir:

Член од
5 ноември 2007
Мислења
67
Поени од реакции
1
Хелллооуу... јас постојам!

Имаше едно со лажичка вилушка ама не ми текнува моментално... ќе треба да питам некоја шмизла од тука :D

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Џену Грл морам да признаам те бива за емитирање шмизли.:smir:
Кога има одмазнички и пуфли во генерација, нормално ќе ја бива:)

Лилаааа, сум ја заборавила шминката...
Маре ма, ќе гледаме Орифлејм каталог на час, маа?
Важи срц?

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
хахахахаха.....ги обожавам...се би дал да поминам извесно време во друштво на неколку шмизли....лилааааааа ....ужифкич......хахахахахахахха ...:pos2::pos2::pos2:

П

Паган-др

Гостин
Абе 6о фи е на фас бе??? 6о ги емитирате бе? 4увај боже од офие...:pos2::pos2:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Ја не сум чајник, ја не сум вилушка, ја не сум лажица, ја сум само една пуфла од ЏИБИТИ хај скул

B

black angel

Гостин
si bila Deva Marija i Gospod ja pratil dole do jbt se setala marija i nie normalnite tamu(cudno uopste sto ne ima) podaleku od smizlinte i rekle ama ona trgnala da ispita kako sto.po mesec dena eve ti go Sv Petar ja naoga i i vika ajde gore Dedo Boze ne ceka i ovaa Pepe kazi mu na Gogo ja gore vise ne idam nemaaa sansiiii

Член од
4 ноември 2007
Мислења
99
Поени од реакции
6
:pipi:lilaaa dosta mi go vregjate skoloto maaaa, puf paf ne me IntIrisiraaa weee, mls mls nejkam ic so tebe maaa, mislam D !!! xD ( btw stvarno od JBT sum i ova go slusam sekoj den taka da I HAVE EXPERIENCE !! ) :D:pos2:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Лузер, Лузер, дабл Лузер, Ас, иф, уатевр, гет јор пикчр даун, форевр морон, гет аут оф хир, а-а, ноу уеј, ноу хау, си ја!
Ама ова треба да иде со гестикулации со рацете, ги знам и тие, ама незнам како да ви ги покажам :pos:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Јас шмизла никогаш,плус јас не се дружам со мали дечиња како тебе јасно?И-с-п-а-р-и пуф испари!И-с-ч-е-з-н-и!Пуф Исчезни!Исчезни и слободно зборувај со мојата рака(мафта со раката)

:pos: :pos: :pos:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Јас шмизла никогаш,плус јас не се дружам со мали дечиња како тебе јасно?И-с-п-а-р-и пуф испари!И-с-ч-е-з-н-и!Пуф Исчезни!Исчезни и слободно зборувај со мојата рака(мафта со раката)

:pos: :pos: :pos:

Лузер, Лузер, дабл Лузер, Ас, иф, уатевр, гет јор пикчр даун, форевр морон, гет аут оф хир, а-а, ноу уеј, ноу хау, си ја!
Ама ова треба да иде со гестикулации со рацете, ги знам и тие, ама незнам како да ви ги покажам :pos:
Се јави ЈБТ:vozbud:

Член од
26 август 2008
Мислења
88
Поени од реакции
3
Лилааа пеер коа ќе влезам у тоа дискотеката флешои ме маваат пеер

Kajgana Shop

На врв Bottom