Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Што ни е гајле нас за Косовското,само да нема нешто што не вреѓа нас,пошто поширока јавност го гледа ова.
Биди сигурен дека ќе има нешто што ќе не вреѓа и нас Македонците ;)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Епа да са паметни нашиве, една провокација кон Македонскиот народ и Македонската држава, одма искључуење од свите натпреваруења на Шкендија у Македонија и доживотна забрана за натпреваруење у истото. Па нека се натпреваруваат у Албанија после. Ама кој би го напраел тоа...

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Мило мие што не се продават карти во скопје и е услов да бидеш албанец па да дојдеш до билет :) немам ништо против никого ама тие што се за партизан нека идат у Београд нека гледаат Шкендија во скопје игра како домаќин и треба да ги задоволи нивните навијачи а не сербоманите и анти-албанците

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мило мие што не се продават карти во скопје и е услов да бидеш албанец па да дојдеш до билет :) немам ништо против никого ама тие што се за партизан нека идат у Београд нека гледаат Шкендија во скопје игра како домаќин и треба да ги задоволи нивните навијачи а не сербоманите и анти-албанците
А тие што сакаат да гледаат фудбал,а се Македонци,што правиме тогаш ?!
До кога со глупиве тези бе не знам !

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Епа да са паметни нашиве, една провокација кон Македонскиот народ и Македонската држава, одма искључуење од свите натпреваруења на Шкендија у Македонија и доживотна забрана за натпреваруење у истото. Па нека се натпреваруваат у Албанија после. Ама кој би го напраел тоа...
и Шкендија сака да се натпреварува во Албанија ама немогуче :eek:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Тапа со картиве, мене самиот ник нејм ми кажува што сум како сум, абаш сакав да отидам да поглеам фудбалче малце... многу голема глупост напраиа.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Па зошто не аплицирате, може ќе ви одобрат. Најдобро за сите.

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
А тие што сакаат да гледаат фудбал,а се Македонци,што правиме тогаш ?!
До кога со глупиве тези бе не знам !
неутралец овој како што знам е македонски форум гледас ги коментарите и многу јасно кажуваат колку неутралци сте. И најмалку што ќе има денеска е футбалот значи резултатот се знае денеска ќе има нешто друго што нема да биде интересно за неутралците

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
неутралец овој како што знам е македонски форум гледас ги коментарите и многу јасно кажуваат колку неутралци сте. И најмалку што ќе има денеска е футбалот значи резултатот се знае денеска ќе има нешто друго што нема да биде интересно за неутралците
Уште една глупава теза и уште поглупаво размислување,а и ништо чудно,толкав е капацитетот на твојот мозок очигледно.
Дете на форумов кој што сака може да пишува,еве јас ги пцујам и Шкендија и Партизан,а сепак сакам да гледам фудбал како обичен гледач,што правиме тогаш,нема карта или ?!
Може сакам да гледам навивачки дуел од кај знаеш ?!
Ќе имало нешто друго што нема да биде интересно за неутралците ?!
Па да,ќе се ебете на стадион меѓу себе.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Балисти, се надевам ќе направите навивачко шоу, втора и последна утакмица во Европски натпреварувања ви е, дај нека се памети.

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Уште една глупава теза и уште поглупаво размислување,а и ништо чудно,толкав е капацитетот на твојот мозок очигледно.
Дете на форумов кој што сака може да пишува,еве јас ги пцујам и Шкендија и Партизан,а сепак сакам да гледам фудбал како обичен гледач,што правиме тогаш,нема карта или ?!
Може сакам да гледам навивачки дуел од кај знаеш ?!
Ќе имало нешто друго што нема да биде интересно за неутралците ?!
Па да,ќе се ебете на стадион меѓу себе.
многу е лесно да дојдеш до карта оди декларирај се албанец и ќе гледаш што ќе сакаш да се разбираме сите знаеме со кого имаме проблем во овој дуел а вие клинците од трета страна (се работи за македонци анти шкендија што се не за сите)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom