Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

• Креатор на темата Креатор на темата Tемјан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што ни е гајле нас за Косовското,само да нема нешто што не вреѓа нас,пошто поширока јавност го гледа ова.

Биди сигурен дека ќе има нешто што ќе не вреѓа и нас Македонците ;)

Епа да са паметни нашиве, една провокација кон Македонскиот народ и Македонската држава, одма искључуење од свите натпреваруења на Шкендија у Македонија и доживотна забрана за натпреваруење у истото. Па нека се натпреваруваат у Албанија после. Ама кој би го напраел тоа...

Мило мие што не се продават карти во скопје и е услов да бидеш албанец па да дојдеш до билет :) немам ништо против никого ама тие што се за партизан нека идат у Београд нека гледаат Шкендија во скопје игра како домаќин и треба да ги задоволи нивните навијачи а не сербоманите и анти-албанците

Мило мие што не се продават карти во скопје и е услов да бидеш албанец па да дојдеш до билет :) немам ништо против никого ама тие што се за партизан нека идат у Београд нека гледаат Шкендија во скопје игра како домаќин и треба да ги задоволи нивните навијачи а не сербоманите и анти-албанците

А тие што сакаат да гледаат фудбал,а се Македонци,што правиме тогаш ?!
До кога со глупиве тези бе не знам !

Епа да са паметни нашиве, една провокација кон Македонскиот народ и Македонската држава, одма искључуење од свите натпреваруења на Шкендија у Македонија и доживотна забрана за натпреваруење у истото. Па нека се натпреваруваат у Албанија после. Ама кој би го напраел тоа...
и Шкендија сака да се натпреварува во Албанија ама немогуче :eek:

Тапа со картиве, мене самиот ник нејм ми кажува што сум како сум, абаш сакав да отидам да поглеам фудбалче малце... многу голема глупост напраиа.

^ Па зошто не аплицирате, може ќе ви одобрат. Најдобро за сите.

А тие што сакаат да гледаат фудбал,а се Македонци,што правиме тогаш ?!
До кога со глупиве тези бе не знам !
неутралец овој како што знам е македонски форум гледас ги коментарите и многу јасно кажуваат колку неутралци сте. И најмалку што ќе има денеска е футбалот значи резултатот се знае денеска ќе има нешто друго што нема да биде интересно за неутралците

неутралец овој како што знам е македонски форум гледас ги коментарите и многу јасно кажуваат колку неутралци сте. И најмалку што ќе има денеска е футбалот значи резултатот се знае денеска ќе има нешто друго што нема да биде интересно за неутралците

Уште една глупава теза и уште поглупаво размислување,а и ништо чудно,толкав е капацитетот на твојот мозок очигледно.
Дете на форумов кој што сака може да пишува,еве јас ги пцујам и Шкендија и Партизан,а сепак сакам да гледам фудбал како обичен гледач,што правиме тогаш,нема карта или ?!
Може сакам да гледам навивачки дуел од кај знаеш ?!
Ќе имало нешто друго што нема да биде интересно за неутралците ?!
Па да,ќе се ебете на стадион меѓу себе.

Балисти, се надевам ќе направите навивачко шоу, втора и последна утакмица во Европски натпреварувања ви е, дај нека се памети.

Уште една глупава теза и уште поглупаво размислување,а и ништо чудно,толкав е капацитетот на твојот мозок очигледно.
Дете на форумов кој што сака може да пишува,еве јас ги пцујам и Шкендија и Партизан,а сепак сакам да гледам фудбал како обичен гледач,што правиме тогаш,нема карта или ?!
Може сакам да гледам навивачки дуел од кај знаеш ?!
Ќе имало нешто друго што нема да биде интересно за неутралците ?!
Па да,ќе се ебете на стадион меѓу себе.
многу е лесно да дојдеш до карта оди декларирај се албанец и ќе гледаш што ќе сакаш да се разбираме сите знаеме со кого имаме проблем во овој дуел а вие клинците од трета страна (се работи за македонци анти шкендија што се не за сите)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom