Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
siminjas kapa za toa sto naviaa ubij siptara, jebi siptare, oj kosovo kosovo 90 minuti ili?

bas se prasuvam koj bi bil tvojot komentar koga navijacite na skendija ke vratat na ista linija vo skopje? ili togas ke bide stoka necivilizirana i slicni sranja?
А што очекуваше од Гробари?
Се знаеше дека ќе има провокации на национална основа, не верувам дека Балисти покуси ќе останат во Скопје, но играчите треба професионално да реагираат на такви ефтини провокации.

П

Паспарту

Гостин
Уау толку од мене. Прво полувреме го гледав и се си мислев дека ќе биде нерешено или минимална победа на Партизан. Кога што да видам, али познато ми е ова. Ако не се лажам сите Македонску клубови од секој спорт натпреварите ги губат во второ полувреме, дали е до кондиција или попуштаат од преголем притисок сеуште не ми е јасно.

За навивањето симињам капа :cuc:
(Н Е) К В А Л И Т Е Т ;)

Да не сврзеш повеќе од 2-3 додавања 90 минути, тешко дека во тој случај станува збор за кондиција или притисок :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
siminjas kapa za toa sto naviaa ubij siptara, jebi siptare, oj kosovo kosovo 90 minuti ili?

bas se prasuvam koj bi bil tvojot komentar koga navijacite na skendija ke vratat na ista linija vo skopje? ili togas ke bide stoka necivilizirana i slicni sranja?
Па вие цело време навивате на национална основа,песни од типот македонско девојче к**** голема,Тоше педер,Каурски пички.
На Филип Втори ќе пеете некој такви слични песни,толкав ви е капацитетот на мозокот.
Боже прости им,не знаат што прават...

П.С ефективен гол даде гол Емини...овај автогол...

Член од
12 јуни 2007
Мислења
37
Поени од реакции
14
А што очекуваше од Гробари?
Се знаеше дека ќе има провокации на национална основа, не верувам дека Балисти покуси ќе останат во Скопје, но играчите треба професионално да реагираат на такви ефтини провокации.
ne nisto podobro ne ocekuvav od Grobari, duri i poloso ocekuvav. Me iritirase mislenjeto na moderatorot koj na takviot nacin na navivanje siminja kapa. i uste ignorantski mi odgovori deka jas nema nikogas da svatam kao da on go ismislil navivanjeto

i da znam deka vo sk ke bide vrateno so ista ako ne i dupla mera. se slagam deka igracite treba da se odnesuvaat profesionalno, i taka se odnesuvaa osven izoliraniot slucaj na elmazovski

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
ne nisto podobro ne ocekuvav od Grobari, duri i poloso ocekuvav. Me iritirase mislenjeto na moderatorot koj na takviot nacin na navivanje siminja kapa. i uste ignorantski mi odgovori deka jas nema nikogas da svatam kao da on go ismislil navivanjeto

i da znam deka vo sk ke bide vrateno so ista ako ne i dupla mera. se slagam deka igracite treba da se odnesuvaat profesionalno, i taka se odnesuvaa osven izoliraniot slucaj na elmazovski
Нека не те иритира, јасно ти ставив до занење на што симињам капа. На скандирања сигурно не. Ама па и тие скандирања само вие ги правите еве чист пример утакмицата со Вардар на градски. Ама продолжете ионака не би ви симнал капа на тоа.

Член од
12 јуни 2007
Мислења
37
Поени од реакции
14
Нека не те иритира, јасно ти ставив до занење на што симињам капа. На скандирања сигурно не. Ама па и тие скандирања само вие ги правите еве чист пример утакмицата со Вардар на градски. Ама продолжете ионака не би ви симнал капа на тоа.
ako se trgnat sovinistickite pesni i skandiranja vecerva imase 5-6 minuti navivanje za partizan. 5-6 minuti navivanje od 90 minuti e edno golemo tapa od navijanje. treba da se navija 90 minuti za klubot a ne samo 5-6

i ne, ne sum navijac na skendija ako toa go mislis, samo realno gledam na utakmicava!

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
okolu 100 Ballisti deneska bea vo Beograd

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
ako se trgnat sovinistickite pesni i skandiranja vecerva imase 5-6 minuti navivanje za partizan. 5-6 minuti navivanje od 90 minuti e edno golemo tapa od navijanje. treba da se navija 90 minuti za klubot a ne samo 5-6

i ne, ne sum navijac na skendija ako toa go mislis, samo realno gledam na utakmicava!
Реално и јас ти кажува тоа што го слушав 45 минути во прво полувреме и од тие 45 минути само 5 минути имаше скандирања против Шкендија. А, за второ полувреме не зборам зошто и не го ни гледав како што кажав предтоа.. :)

П

Паспарту

Гостин

Кога ова би им го кажал и на балистите, би било сосема добро. Тие слично "навиваат", со таа разлика што за нивниот клуб не пеат воопшто...

Goal, дај бе не се прави будала со вакви постови, гледаш дека цел форум ти се смее на тоа дебилните работи што ги постираш.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Македонски фудбал, толку ни е квалитетот.
Не го гледав натпреварот ама 100 пати ми е гледан.
Фудбалски, соседите се даааалеку пред нас.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нели ви реков дека ќе излезат со некоја слика дека биле хахахаха,а таму некој од управата сликал карта офоф,секој Албанец па макар и играчите и докторите и резервите и тренерите ќе ги направат Балисти,ако не извадат сега и некоја слика истиве овие пикнати во глувчоа дупка.:)

Инаку не треба ситење секоја мак. екипа би поминала на счичен начин ако не и полошо,треба сите да се срамиме.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.126
Поени од реакции
8.073
Ова иронично го пишав веќе беше резултатот 4 - 0 не навивам за Шкендија ниту пак за некој друг клуб од нашата лига

Се додека се купува титулата а не се освојува во македонската лига , ништо нема да направиме за лига на шампиони

Единствено Работнички добро не претставува во купот на Уефа ( Лига Европа ) ама никако не треба да бидеме задоволни со стигнување до 3 коло .
abe sho ne pretstavuva rabotnicki ubo so onie amaterite od estonija i san marino niv i pelister kje gi pomini :D ..kje vidime ko kje dojdi nekoe pogolemo ime dali dostojno kje ne pretstavat

inaku za shkendija vtoroto poluvreme katastrofa..raspad sistema
a da go daeja penalot ne se znaj kako kje beshe

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom