Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
K

kalimer0

Гостин
Ако вечерва Шкендија извлечела поволен резултат, Acid ќе ја отклучел темата Фан клуб Шкендија и ќе станел фан на клубот :D

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Како што ке речам ако изгубиме ке изгубиме не оти ке бидат појаки туку по наша вина !! иако партизан имааа 349534 шанси за гол !! ниедна не беше толку убаво како на шкендија ! иако шкендија имаше една шанса таа шанса беше пенал !! така даа ... ке виидиме второ шо ке напраиме !! иначе како шо наведов во горниот пост ! ја мислам дека нерешено ке биде !! 50 % од планот се реализира !! :D :D

I

Iblis

Гостин
Како што ке речам ако изгубиме ке изгубиме не оти ке бидат појаки туку по наша вина !! иако партизан имааа 349534 шанси за гол !! ниедна не беше толку убаво како на шкендија ! иако шкендија имаше една шанса таа шанса беше пенал !! така даа ... ке виидиме второ шо ке напраиме !! иначе како шо наведов во горниот пост ! ја мислам дека нерешено ке биде !! 50 % од планот се реализира !! :D :D
Абе така ако гледаш планот започнува како реализиран, :D, сеа ќе шутнат еден Партизан во гол :cool:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.515
Ако вечерва Шкендија извлечела поволен резултат, Acid ќе ја отклучел темата Фан клуб Шкендија и ќе станел фан на клубот :D
Искрено, заслужуваат. Ваква игра немам видено од ниеден македонски клуб во изминативе 10 години.
Да играат вака борбено и македонска репрезентација, ќе бевме негде на 40-то место на ФИФА ранг листа :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не ми се верува дека за Шкендија навивам ЛОЛ!:D
--- надополнето: Jul 13, 2011 7:47 PM ---
П.С. Таман напишав и веднаш примија гол:(

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.515
Штета, го примија :(

G

_Ghost_

Гостин
Само кај мене на Алсат не се слуша атмосфера од стадионот?

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Толку им беше силата, ќе примат сеа уште 2-3 гола. :icon_lol:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ништо уште еден сега ќе примат и со 3-0 сите задоволни,во реваншот нема шо да бараат со таков резултат.

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Кој се клади со мене дека Партизан во второ полувреме ќе им лупне 3+ гола на Шкендија ?
ахахах мозе ке излезе 3 - 0 ама 5 - 0 не ми се веруе !! :D како шо се кладевме ја и ти !

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Добро бе...можно ли е сите наши тимови да на секоја нивна премиера,голема утакмица....промашуваат пенал...

Ех...бре...

Штета, сега мора да се игра макар малце понапаѓачки ,да им се наметне игра ,оти ако се остават партизанци да напаѓаат во бранови ,опасно ќе биде....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom