K
kalimer0
Гостин
Ако вечерва Шкендија извлечела поволен резултат, Acid ќе ја отклучел темата Фан клуб Шкендија и ќе станел фан на клубот ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Абе така ако гледаш планот започнува како реализиран,Како што ке речам ако изгубиме ке изгубиме не оти ке бидат појаки туку по наша вина !! иако партизан имааа 349534 шанси за гол !! ниедна не беше толку убаво како на шкендија ! иако шкендија имаше една шанса таа шанса беше пенал !! така даа ... ке виидиме второ шо ке напраиме !! иначе како шо наведов во горниот пост ! ја мислам дека нерешено ке биде !! 50 % од планот се реализира !!![]()
![]()
Искрено, заслужуваат. Ваква игра немам видено од ниеден македонски клуб во изминативе 10 години.Ако вечерва Шкендија извлечела поволен резултат, Acid ќе ја отклучел темата Фан клуб Шкендија и ќе станел фан на клубот![]()
Ako ostane 1-0 e povolen rezultat... ce im ja otklucis neli?Штета, го примија![]()
http://www.atdhenet.tv/37973/watch-partizan-vs-shkendija-79Само кај мене на Алсат не се слуша атмосфера од стадионот?
ахахах мозе ке излезе 3 - 0 ама 5 - 0 не ми се веруе !!Кој се клади со мене дека Партизан во второ полувреме ќе им лупне 3+ гола на Шкендија ?