Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
nemoj da laazes...ke idat samo Ballistet nikoj drug !
Де бре, координирајте си ги членовиве, се испуштаат доверливи информации. Не бива тоа така.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што ги чека бе ништо,сепак ќе одат а не верувам дека некоја друга група да играше некој друг клуб од овде би отишол,освен Комити во добрите времиња.Ја мислам дека полошо ќе поминат после натпревар отколку пред него,се разбира доколку почнат со она нивното претпознатливо ,,навивање,,

П

Паспарту

Гостин
Што ги чека бе ништо,сепак ќе одат а не верувам дека некоја друга група да играше некој друг клуб од овде би отишол,освен Комити во добрите времиња.Ја мислам дека полошо ќе поминат после натпревар отколку пред него,се разбира доколку почнат со она нивното претпознатливо ,,навивање,,
Колку за информација, Комити беа во Белград 2008 година на натпреварот против Партизан (0-0), а Вардар тогаш беше светлосни години далеку од добрите времиња, пола тим беше составен од чкарт бразилци...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Де бре, координирајте си ги членовиве, се испуштаат доверливи информации. Не бива тоа така.
Колку за твоја информација тој не е член на Балистите и не е од Тетово.

Во Белград одат само Балистите,за реваншот ќе видиме.

А за тоа како ќе пројдеме не се секирајте бе...ние одиме вие ќе гледате сеир така да само можете да уживате или да пукнете.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ох леле, смешки сте :ROFLMAO:
Ако изгубат транс тогаш ќе се вадат дека биле другите навивачи не баљисти,а ако не изгубат тогаш ќе се фалат како сите биле баљисти и отишле во хххх број ... :)

Член од
1 април 2011
Мислења
25
Поени од реакции
3
Eliminim ne zboruvaj vo imeto na BALLISTET ... dodeka ne si dobro informiran

Se nadevam deka ke bideme jaka brojka

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Ме интересира за Балистите,зашо плаќате само по 600 ден плус во таа цена како што знам имате и маица...па ме интересира кој ви ги плаќа другите 50 евра за патување?:)
Значи ако идете 200 души тоа е 10 000 евра,сигурно стануе збор за јак спонзор;)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
До балистите: зошто толку лесно ве провоцираат не ми е јасно... па шампиони на Македонија сте бе, треба на сите муцките да им ги затнете со еден збор, поготово на градските ривали. Како они успеваат да ве испровоцираат не ми е јасно, како капак на све е некој од Вардар кога ке успее да провоцира, е тогаш...

Нели гледате дека од инает ке умрат повеќе од половина тука? Па и за србите (кои идат у пакет со грците стално) ќе навиваат, нели гледате дека сами се местат на пенал и сеуште успеваат да ве провоцираат...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.127
Ивица и Тони смирете страсти :)

@Тони

Те држам за збор дека само вие идете Балисти па така доколку падне знаме ваше нема да има оправдувања, колку што знам обични фанови таму не носат знамиња. :)

Член од
28 јуни 2011
Мислења
64
Поени од реакции
14
До балистите: зошто толку лесно ве провоцираат не ми е јасно... па шампиони на Македонија сте бе, треба на сите муцките да им ги затнете со еден збор, поготово на градските ривали. Како они успеваат да ве испровоцираат не ми е јасно, како капак на све е некој од Вардар кога ке успее да провоцира, е тогаш...

Нели гледате дека од инает ке умрат повеќе од половина тука? Па и за србите (кои идат у пакет со грците стално) ќе навиваат, нели гледате дека сами се местат на пенал и сеуште успеваат да ве провоцираат...
Hallall da ti e (Y).

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Ме интересира за Балистите,зашо плаќате само по 600 ден плус во таа цена како што знам имате и маица...па ме интересира кој ви ги плаќа другите 50 евра за патување?:)
Значи ако идете 200 души тоа е 10 000 евра,сигурно стануе збор за јак спонзор;)
zs mnogu te interesira be ? kazi mi ti kako navivac kolku pare si frlal za tvojot klub ili za tvojata navivacka grupa pa ja posle ke ti kazem kako dojdovme do parite !!(znam deka 0000 )

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Балисти ако веќе сте одлучиле да одите до београд, не сте Албанци ако не извадите транспарент, каде ќе пишува. Косово is Албаниа, бидејќи најверејатно Србите ќе извадат транспарент, Косово је Србија. :p:D

Па во случај и да губите со голема разлика, добро е да провоцирате нешто таму. ;):D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom