Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.748
Де бре, координирајте си ги членовиве, се испуштаат доверливи информации. Не бива тоа така.nemoj da laazes...ke idat samo Ballistet nikoj drug !
Де бре, координирајте си ги членовиве, се испуштаат доверливи информации. Не бива тоа така.nemoj da laazes...ke idat samo Ballistet nikoj drug !
Greska, u Skopje ke dojdat, a tamu ne, sea proveriv.E тоа е више завидна бројка.
Мислам дека ќе бидете дури побројни од Гробари.
Ох леле, смешки стеGreska, u Skopje ke dojdat, a tamu ne, sea proveriv.
Колку за информација, Комити беа во Белград 2008 година на натпреварот против Партизан (0-0), а Вардар тогаш беше светлосни години далеку од добрите времиња, пола тим беше составен од чкарт бразилци...Што ги чека бе ништо,сепак ќе одат а не верувам дека некоја друга група да играше некој друг клуб од овде би отишол,освен Комити во добрите времиња.Ја мислам дека полошо ќе поминат после натпревар отколку пред него,се разбира доколку почнат со она нивното претпознатливо ,,навивање,,
Колку за твоја информација тој не е член на Балистите и не е од Тетово.Де бре, координирајте си ги членовиве, се испуштаат доверливи информации. Не бива тоа така.
Ако изгубат транс тогаш ќе се вадат дека биле другите навивачи не баљисти,а ако не изгубат тогаш ќе се фалат како сите биле баљисти и отишле во хххх број ...Ох леле, смешки сте
hehe, jas ne sum BALLIST ama koga igraat so Makedonski ekipi ili drugi, gi podrzuvam.Ох леле, смешки сте
Hallall da ti e (Y).До балистите: зошто толку лесно ве провоцираат не ми е јасно... па шампиони на Македонија сте бе, треба на сите муцките да им ги затнете со еден збор, поготово на градските ривали. Како они успеваат да ве испровоцираат не ми е јасно, како капак на све е некој од Вардар кога ке успее да провоцира, е тогаш...
Нели гледате дека од инает ке умрат повеќе од половина тука? Па и за србите (кои идат у пакет со грците стално) ќе навиваат, нели гледате дека сами се местат на пенал и сеуште успеваат да ве провоцираат...
zs mnogu te interesira be ? kazi mi ti kako navivac kolku pare si frlal za tvojot klub ili za tvojata navivacka grupa pa ja posle ke ti kazem kako dojdovme do parite !!(znam deka 0000 )Ме интересира за Балистите,зашо плаќате само по 600 ден плус во таа цена како што знам имате и маица...па ме интересира кој ви ги плаќа другите 50 евра за патување?
Значи ако идете 200 души тоа е 10 000 евра,сигурно стануе збор за јак спонзор