ако извадат косовско,немора да си идатКосовско знаме ќе се вее од страна на нашите, како одмазда за тоа што србите отворија грчко знаме.
ако извадат косовско,немора да си идатКосовско знаме ќе се вее од страна на нашите, како одмазда за тоа што србите отворија грчко знаме.
Кој линк?Абе вие нашиве ги слушате на линков ја умрев секо напад што подолго да трае и да заврши неуспешно.![]()
Абе и јас сум за против тоа, али ви кажувам на мене што ми кажаа што сакаат да направат тие што ќе одат. Тоа и да дојдат и кај нас со грчко знаме и да провоцираат, истото ќе им се случи, што ќе им се случи и на нашите таму доколку извадат косовско знаме. Мое мислење е дека ќе се извади косовско знаме на утакмицата.па ако има такви мислам дека нема цели да се вратат дома...
И зошто со иста мерка да ги провоцираме....можеме на пример да не гласаме за нив на Евровизија, да не навиваме за нив ако играат само они во регионов за некое големо светско или европско натпреварување. И слични такви работи, а да се извади косовско знаме, се оди во самоубиствена мисија.^Ако го напраат тоа нашиве тогаш само едно ќе кажам:
Сам себе уби (превод:самоубиство)![]()
Ќе се потрошат.Нека ми каже некој што ќе ги кошташе дебиливе од Сител ако направат 20-25 емисија во Студио, од Вести ли на пренос ќе се вклучат.![]()
пу пу скраја да е...подобро ХрватскоАбе и јас сум за против тоа, али ви кажувам на мене што ми кажаа што сакаат да направат тие што ќе одат. Тоа и да дојдат и кај нас со грчко знаме и да провоцираат, истото ќе им се случи, што ќе им се случи и на нашите таму доколку извадат косовско знаме. Мое мислење е дека ќе се извади косовско знаме на утакмицата.