Шведска - Македонија [26:26]

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Абе вие нашиве ги слушате на линков ја умрев секо напад што подолго да трае и да заврши неуспешно.:pos:
Кој линк? :D

Иначе еве ви квалитетен стрим за Германија - Чешка. Губат Германците 3 разлика на 5 минути пред крај. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Atvhi1BZbJQ&feature=channel_video_title

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Германија губи...
Оваа група ќе биде испревртена тотално.До последно коло нема да се знае кој ќе иде понатаму.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
па ако има такви мислам дека нема цели да се вратат дома...
Абе и јас сум за против тоа, али ви кажувам на мене што ми кажаа што сакаат да направат тие што ќе одат. Тоа и да дојдат и кај нас со грчко знаме и да провоцираат, истото ќе им се случи, што ќе им се случи и на нашите таму доколку извадат косовско знаме. Мое мислење е дека ќе се извади косовско знаме на утакмицата.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
^Ако го напраат тоа нашиве тогаш само едно ќе кажам:
Сам себе уби (превод:самоубиство) :facepalm:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нека ми каже некој што ќе ги кошташе дебиливе од Сител ако направат 20-25 емисија во Студио, од Вести ли на пренос ќе се вклучат.:facepalm:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
^Ако го напраат тоа нашиве тогаш само едно ќе кажам:
Сам себе уби (превод:самоубиство) :facepalm:
И зошто со иста мерка да ги провоцираме....можеме на пример да не гласаме за нив на Евровизија, да не навиваме за нив ако играат само они во регионов за некое големо светско или европско натпреварување. И слични такви работи, а да се извади косовско знаме, се оди во самоубиствена мисија.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Игорче ќе го води преносот?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Дај бе не го тупете на темава со косовски знамиња и слилно.
Еве ги нашите излегоа во салата од трибините грми ‘‘излези момче‘‘ .

Член од
8 август 2011
Мислења
232
Поени од реакции
79
Абе и јас сум за против тоа, али ви кажувам на мене што ми кажаа што сакаат да направат тие што ќе одат. Тоа и да дојдат и кај нас со грчко знаме и да провоцираат, истото ќе им се случи, што ќе им се случи и на нашите таму доколку извадат косовско знаме. Мое мислење е дека ќе се извади косовско знаме на утакмицата.
пу пу скраја да е...подобро Хрватско

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom