OBDN
Ходајучи Вујаклија
- Член од
- 25 јули 2005
- Мислења
- 1.456
- Поени од реакции
- 32
Of lele, da ne se osetivte povikani, pa odbranben sistem... ne ja nisam slabic
POjasno sea kako mislam?
Moe licno mislenje samo [/quote]
Zbog zaradi ova pogore deca. Neodlucnost, neznaenje za shto e ona shto se saka, nemanje karakter za da se spravish so problemite (so onaa/onoj so koj si u vrska) ili pak, nesigurnost vo kvalitetite i potrebata od istata, pa baranjeto na druga/drug, tako reci sedenje na dve stolcinja, dodeka se odlucis koj si, shto si, shto sakas. Ili pak, nisko ego, koe treba da se ispolni so nesto koe ke se percipira ko uspeh, ke te naprai "faca" "maz" "fraer" "picka i pol" i polnenje na istoto ego so idenje u lov na svaleri i svalerki i istovremeno foliranje so stabilnata doticna osoba. Neodbivanje na nekoj koj te napagja, aludiranje na sopstvenata "bitnost" ili "atraktivnost," znaci nepostoenjeto na princip ili stav (nemozev da ja odbijam e najniskata fraza koja shto sum ja slushnala) -- se e toa odraz na nishto drugo sem vo sustina slab karakter vo eden ili drug pogled.Bidi maz/zena pa odluci se shto te cini srekjen vo zivotot... ako te cini srekjen toa shto ke si so dve/dvajca istovremeno, bidi karakter pa priznaj, a ne da se kries ko picleme.
POjasno sea kako mislam?
Moe licno mislenje samo [/quote]