Швалерисување....

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Тетката погоре убава поента даде. Мож дотичната Фросе да си се забавува на фејсбук, да си прае филмови, важно да на никој не му текнува дали филмовите се истинити или не. Битно изедеа се еден куп говна. А кој смрде после?
Тај за кој се јадат гована или тај шо јаде говна? :rolleyes:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Неа да ја тужат? Кај нас, у либерална Швецка, за сексуално вознемирување по пораки и праќање дик пикс се плаќа оштета од 500 евра.
Адвокатите кај нас не ги интересира тие работи, доволно е да појдиш со скриншотовите од женскава, и одма ти отвараат случај.
А и оваа можела да го тужи овој за сексуално вознемирување (душевна болка, стрес итн...), ама оваа зинала за внимание и се објавила јавно, и сега тешко би се нафатил некој да ја брани... не дека не може, али потешко ќе биде.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Адвокатите кај нас не ги интересира тие работи, доволно е да појдиш со скриншотовите од женскава, и одма ти отвараат случај.
А и оваа можела да го тужи овој за сексуално вознемирување (душевна болка, стрес итн...), ама оваа зинала за внимание и се објавила јавно, и сега тешко би се нафатил некој да ја брани... не дека не може, али потешко ќе биде.
За тужење може да ја тужи, но пошто законот е дебилен треба прво да побара јавно да му се извини, докколку оваа неурачунљива е паметна ке се извини и чао пријатно као ништо да не било, доколку не се извини може да ја одере за навреда.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.739
Поени од реакции
37.730
Епаа, Фроса у ствари си рипнала сама во уста!
Бајдвеј нели на ѕидот на Јоци пишуваше и оваа? За маките келнерски и сељачизмот во Скопје? А после отиде на Јадран и 90% од сликите и беа само г'з :cenzura:
Штракната е оваа за сите пари,а тој смотан, гревови и двајцата:sick:
Па сте ги ставиле во швалерација:facepalm:
frosbe.jpg ice_screenshot_20201014-212941.png
... нема врска, парот дефинитивно не се од овде, нашите црквени круни за венчавање се без црквена икона на неа, такви круни најчесто има во Русија, дефинитивно овие двајцата се негде од Русија! (дополнително и руската крагња на кошулата) :D

Последно уредено:
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Кај видовте сексуално вознемирување во пораките? Воопшто вознемирување? Па типката го молеше да и пише, не ми даваше број ама 3 пати му пиша да си каже што има.
Ако ова е вознемирување, тогаш цел свет ќе заглави у затвор.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Кај видовте сексуално вознемирување во пораките? Воопшто вознемирување? Па типката го молеше да и пише, не ми даваше број ама 3 пати му пиша да си каже што има.
Ако ова е вознемирување, тогаш цел свет ќе заглави у затвор.
Ова.
Тотално го навлече како магаре од Еразмус за да каже тоа што сакаше таа да го прочита за да може и таа да каже и направи тоа што си планираше.
Бичарка класична.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.416
Поени од реакции
24.142
Site tuka zenite casni sestri(i sekako del od maskata populacija), cinis od bigorski pisuvaat. Pa opravduvaat demek taka mu treba, arno mu napravi, bla bla bla. A koga vi gi izvadija cicinjata, gazinjata i drugi sodrzini so eksplicitna sodrzina na telegram odma placenje, pa kako smeat taka bez soglasnost, pa tie ne bile za secii oci, pa narusuvanje na ugled, brak i pojma nemam so. Skolski primer za dvojni arsini.
Tuku edna dilema mi ostana neresena. Ako vo liberalna svecka za dick picks kazna 500 evra,
kolku e za no bra images :cautious:.

C

CoolIris

Гостин
Каков его буст и желба за слава. Во неколку наврати ја читам оваа Фросина и се истата приказна ја врти. Скриншотови од мажи кои и пишуваат, а таа ги објавува, ги исмејува, ги понижува.

Овој Стефан навистина гад над гадовите, меѓутоа јавната објава на Фросина која имаше за цел да " и помогне на жена му да се разведат " воопшто не испадна така како што таа замислувала. Дури и самата таа, во еден момент јавно ја омаловажува жена му. Цитирам: " Ете затоа никогаш нема да се мажам, барем ќе нема кој да ме вара и ќе можам да го шутнам тој некој ропак што ќе ми е партнер дури и да има само обид да ме изневери, па макар и имала 5 деца со него. ... И дај боже да имаш ќерка на која некој во иднина ќе ѝ го прави ова што ѝ го правиш ти на жена ти. Не знам само што си мислат женичкиве што рипаат од среќа коа некој ќе им извади прстен да ги бара? "

Низок удар Фросе. Ако веќе толку и била намерата да ги разведува и да се меша во туѓи бракови можело тоа да го направи на приватна порака.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.416
Поени од реакции
30.885
Site tuka zenite casni sestri(i sekako del od maskata populacija), cinis od bigorski pisuvaat. Pa opravduvaat demek taka mu treba, arno mu napravi, bla bla bla. A koga vi gi izvadija cicinjata, gazinjata i drugi sodrzini so eksplicitna sodrzina na telegram odma placenje, pa kako smeat taka bez soglasnost, pa tie ne bile za secii oci, pa narusuvanje na ugled, brak i pojma nemam so. Skolski primer za dvojni arsini.
Tuku edna dilema mi ostana neresena. Ako vo liberalna svecka za dick picks kazna 500 evra,
kolku e za no bra images :cautious:.
Vlade oti mislis deka casni sestri kako mene od manastir bi prakale goli sliki na mazi koi ne se vikaat Isus i prezivaat Hristos?

P.S prakanje dick pics nepovikani i neposakani e karakteristicna maska osobina

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom