Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.243
- Поени од реакции
- 9.966
Брза победа во новата 2022-ра Check out this #chess game: Tome980 vs MosCuba - https://chess.com/live/game/34786873895 

Кој сака да гледа вакви мастерпис, во прилог споделувам две плејлисти од Агадматор права уживанција да се гледаат се. Првото е со 9 видеа, второто со 94.
Може во секое времеКако бе вака со над 1300 rapid и се прават аматерски грешки -_-
@Red Zurla, те додадов на chess... па можеме да одиграме некоја партија![]()
Ова со лигиве ме потсеќа на Duolingo за јазици учење и таму е ваков принципот на мобилната апликација. Сега гледам silver сум јас, приметував нешто чудни поени на крај од секој game ама не ми текна да проверам што е муабетот. Изгледа првите 10 одат во наредна лига на крај од секоја недела или друга е шемата?Arabic dance
Автоматски споено мислење:
Тешка борба се надевам ќе издржам на врвот...
Прегледај го приврзокот 321155
Да и јас така мислам пожелно е да си меѓу првите 10. И јас бев еднаш силвер.Ова со лигиве ме потсеќа на Duolingo за јазици учење и таму е ваков принципот на мобилната апликација. Сега гледам silver сум јас, приметував нешто чудни поени на крај од секој game ама не ми текна да проверам што е муабетот. Изгледа првите 10 одат во наредна лига на крај од секоја недела или друга е шемата?
Прегледај го приврзокот 321157