Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.800
- Поени од реакции
- 10.546
Брза победа во новата 2022-ра Check out this #chess game: Tome980 vs MosCuba - https://chess.com/live/game/34786873895 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ненормална е разликата од рејтинг на Личес платформата и на chess.com платформата. Јас мислев 100, максимум 200 би било разлика, ама не 500-600. Уште chess24 ми остана да го пробам да видам што чудо е. Вака не се споредливи, противниците се доста послаби на Личес, и на chess.com стартен рејтинг е 800, додека на Личес е 1500. Ова Личес со 18 одиграни games ме доближи на 187 поени до National Master титулата, пишај по сиротињу вајб ти дава. 

Кој сака да гледа вакви мастерпис, во прилог споделувам две плејлисти од Агадматор права уживанција да се гледаат се. Првото е со 9 видеа, второто со 94.

Може во секое времеКако бе вака со над 1300 rapid и се прават аматерски грешки -_-
@Red Zurla, те додадов на chess... па можеме да одиграме некоја партија![]()
Ова со лигиве ме потсеќа на Duolingo за јазици учење и таму е ваков принципот на мобилната апликација. Сега гледам silver сум јас, приметував нешто чудни поени на крај од секој game ама не ми текна да проверам што е муабетот. Изгледа првите 10 одат во наредна лига на крај од секоја недела или друга е шемата?Arabic dance
Автоматски споено мислење:
Тешка борба се надевам ќе издржам на врвот...
Прегледај го приврзокот 321155

Да и јас така мислам пожелно е да си меѓу првите 10. И јас бев еднаш силвер.Ова со лигиве ме потсеќа на Duolingo за јазици учење и таму е ваков принципот на мобилната апликација. Сега гледам silver сум јас, приметував нешто чудни поени на крај од секој game ама не ми текна да проверам што е муабетот. Изгледа првите 10 одат во наредна лига на крај од секоја недела или друга е шемата?
Прегледај го приврзокот 321157