Чудо од дете! Чудо од менаџер!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 август 2005
Мислења
11
Поени од реакции
0
Veruvale ili ne deckoto se sheta so najdobrite ribi vo dradot... mene mi ide da podrazmislam shto baraat kaj nego?! pa da iskopirame po nesto. 8)

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
па тој им е најдобра другарка и ги поврзуват со светот на машките, колку толку.. па то е јасно како ден :pos: :wink: 8)

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
МаРиНа`Ох напиша:
па тој им е најдобра другарка и ги поврзуват со светот на машките, колку толку.. па то е јасно како ден :pos: :wink: 8)
Za zal,tocno! :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Dani^^^ напиша:
МаРиНа`Ох напиша:
За жал? Немој да те сфатам погрешно сега... :?

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
INFERNO напиша:
Veruvale ili ne deckoto se sheta so najdobrite ribi vo dradot... mene mi ide da podrazmislam shto baraat kaj nego?! pa da iskopirame po nesto. 8)
Озбили се

Кои се тие најдобрите? Дефинирај...

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
А бе вие уште сте го збореле Бојан(а) :pos: Не сте нормални.Златни теми дремат на форумов вие Бојан(а) ке го зборите.

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Acid напиша:
Dani^^^ напиша:
МаРиНа`Ох напиша:
За жал? Немој да те сфатам погрешно сега... :?
Za zal u smisla sho on e retardiran hermafrodit (zosto nemozam da go stavam ni u maski ni u zenski rod) a devojkite si mislat deka kao on moze da gi upati u svetot na maskite a voedno i da im pomaga u shoping :) :) :) se nadevam me sfati sea ,pozdrav do tebe Acid :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ме фати страшна смеа летово кога го сретнав на патеката на кеј возејќи ролери. Гледам една карикатура во движење (ако можеше да се нарече движење) со три - четврт панталончиња (зеленки), некое маиче низ кое штрчи стомаче (8-9 месец) и дреч жолт каиш кој го држи стомакот да не падне до доле.
Почнаа да ми се вртат идеи што ремет да му направам, дали да поминам улетан покрај него, да го подисплашам и да падне, ама умрев од мака што не го носев дигиталецот со мене за да го документирам сеирот.

Бојанчо, се надевам дека ќе се сретнеме пак на патеката за ролер џедаи! :)

Член од
30 август 2005
Мислења
11
Поени од реакции
0
skoro sekoj den na kej proagja so duzina dobri ribi... a da gi definiram ne mozam zasto definicija za smizla nema. sepak, dobar izgled nema sto i sekako, vo pridruzba na gorenavedeniot menadzer. 8)

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
јас ова ќе го кажам:
1. кога беше во карев на бившиот диркетор секој ден му изиграваше секретарка, му вртеше броеви ова она, не му излегуваше од канцеларија ( а уствари и не знам, што правеа во слободно време, меѓу часови), по цел ден седнат на биро, кога дојде новата директорка го шутна сеа демек директорката на ЈБТ му барала слика, неможела без него ( е замисли што личности се тие едно глупо педерче да ги работи)

2. за 13ката лажеше дека средношколците гласаат, доделуваше награда за најдобро кафе, најдобра фирма за лекови, најдобра кола... и за најдобра водителка (Лила и Здравкица (замисли) неговите другарки)

3. а уствари и какви се тие спонзори што на овој дебил му даваат пари?

се ширеше муабет дека позади него стои некој висок државен фукционер, изгледа тоа е точно,ама изгледа и тој е некој гејчо како него затоа подржува вакви забеготини

ПРОСТО СЕ ЧУДАМ КАКО МОЖЕ ВООПШТО ДА ПОСТОЈАТ ВАКВИ ЛУЃЕ!!!

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Ne se cudi,zosto Skopje e puno so takvi retardirani pederi samo sho povekjeto od niv (fala bogu) ne ja eksponiraat svojata homoseksualnost i retardiranost vo javnost kao nego.A cudno e samo sho on e gord na sebe i na toa sho e homo...ali jebi ga..zivot :roll:

Pozdrav :pos: :pos:

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
city напиша:
јас ова ќе го кажам:
1. кога беше во карев на бившиот диркетор секој ден му изиграваше секретарка
Кутриот Димко.........Не можел на раат да чита Македонски Спорт.........

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Абе, сакате почесто да шетаме на кеј, да си трчкаме, да се роламе? Ајде, јас ќе носам дигиталец и ќе снимаме клипчиња со Боки! :bum:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Mesaja напиша:
Aбе ќути таму......
Ја него не го фермам 2 посто бе.....
Он тоа што ја донел Руслана.....BIG DEAL!
Не ја донесе он Руслана туку агентот на Жељко Јоксимовиќ :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom