Чкарт или оригинал патика?

P

Polaroid vanity

Гостин
Чкарт оригиналка. :) Бидејќи само конверс старки носам се гледа одговорот. Најудобни и најлесни. А ги сакам испокинати чорапче да се гледа. :pipi:

RayHerb

Пајнепл Експрес...
Член од
17 јануари 2009
Мислења
56
Поени од реакции
2
NIKE AIR FORCE... Никад не ги мењам...!!

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
...Нема везе дали се марка или не.Зависи се од тебе.Како ќе налегне ногата.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Кој модел на Сифика го имаш? :)
Јас имам едни Сифика од пред 3 години скоро ги УБИВ од носење и само малце се излижани на ѓонот на десната, дефинитивно најквалитетната патика ми била таа, другите модели се покажаа квалитетно али не колку таа.
B Unique ок ми се, али некако преценети се, убави се на изглед, мнооогу се удобни али на квалитет се така-така, за 100 еура патика треба да се ѕвер на квалитет :)
Sifika Osaka High Top ги имам , од vertigo-skates си ги порачав пошто кај нас прашав колку се за да ги порачам (во Билабонг) и ми рекоа 7200 ... :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Sifika Osaka High Top ги имам , од vertigo-skates си ги порачав пошто кај нас прашав колку се за да ги порачам (во Билабонг) и ми рекоа 7200 ... :)
Во Билабонг порачуваат Сифика?!
Ако е така сакале да те исечат и тебе и мене, преку мене најверојатно ќе порачаа и ќе те исечеа на цена, а и на мене ќе ми направеа филм. Жити се кој ти кажал така?
Бај Д Веј мн добро патиче си земал :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Во Билабонг порачуваат Сифика?!
Ако е така сакале да те исечат и тебе и мене, преку мене најверојатно ќе порачаа и ќе те исечеа на цена, а и на мене ќе ми направеа филм. Жити се кој ти кажал така?
Бај Д Веј мн добро патиче си земал :)
Па еден другар ми кажа дека брат му работел таму и дека порачувале . Па го прашав за Сифика Осака , и овој ми кажа 7200 :) :nesum:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
...Нема везе дали се марка или не.Зависи се од тебе.Како ќе налегне ногата.
Тука си во право. Со брат ми зедовме Nike AIR пред 2 години, него му траеа 3 месеци, моите сега ги заменив за Булдожер (му ги дадов него за на работа). Така да за кој како. Некогаш шкартот ке изоди повеќе од оригиналот.

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Кога веќе се работи за патики или било кој вид на обувки секогас внимавам не поради сатисфакција од марка туку поради хигиенски и здравствени причини, секако и трајноста на обувките така да кога се работи за обувки никогаш не жалам:smir:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Па еден другар ми кажа дека брат му работел таму и дека порачувале . Па го прашав за Сифика Осака , и овој ми кажа 7200 :) :nesum:
Ццц срамота, или те лажеле или сакале премногу да те изгорат, како и да е ѓубриња се.

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Дефинитивно оригинал :) Никогаш немам носено чкарт патика. Сега имам Nike XDR и едни DC :)

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.933
Поени од реакции
8.565
Оригинал се разбира (евтиното секогаш на крај излегува најскапо)

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Кога бев помал носев секакви. Сега онли оригиналче носам, едни за шеткање и уште едни ниски за во сала.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom