P
Polaroid vanity
Гостин
Чкарт оригиналка. Бидејќи само конверс старки носам се гледа одговорот. Најудобни и најлесни. А ги сакам испокинати чорапче да се гледа.
Sifika Osaka High Top ги имам , од vertigo-skates си ги порачав пошто кај нас прашав колку се за да ги порачам (во Билабонг) и ми рекоа 7200 ...Кој модел на Сифика го имаш?
Јас имам едни Сифика од пред 3 години скоро ги УБИВ од носење и само малце се излижани на ѓонот на десната, дефинитивно најквалитетната патика ми била таа, другите модели се покажаа квалитетно али не колку таа.
B Unique ок ми се, али некако преценети се, убави се на изглед, мнооогу се удобни али на квалитет се така-така, за 100 еура патика треба да се ѕвер на квалитет
Во Билабонг порачуваат Сифика?!Sifika Osaka High Top ги имам , од vertigo-skates си ги порачав пошто кај нас прашав колку се за да ги порачам (во Билабонг) и ми рекоа 7200 ...
Па еден другар ми кажа дека брат му работел таму и дека порачувале . Па го прашав за Сифика Осака , и овој ми кажа 7200 :nesum:Во Билабонг порачуваат Сифика?!
Ако е така сакале да те исечат и тебе и мене, преку мене најверојатно ќе порачаа и ќе те исечеа на цена, а и на мене ќе ми направеа филм. Жити се кој ти кажал така?
Бај Д Веј мн добро патиче си земал
Тука си во право. Со брат ми зедовме Nike AIR пред 2 години, него му траеа 3 месеци, моите сега ги заменив за Булдожер (му ги дадов него за на работа). Така да за кој како. Некогаш шкартот ке изоди повеќе од оригиналот....Нема везе дали се марка или не.Зависи се од тебе.Како ќе налегне ногата.
Ццц срамота, или те лажеле или сакале премногу да те изгорат, како и да е ѓубриња се.Па еден другар ми кажа дека брат му работел таму и дека порачувале . Па го прашав за Сифика Осака , и овој ми кажа 7200 :nesum: