Читате ли списанија?

H

-HRO

Гостин
Читам најразлични списанија и весници.
Дневен весник обавезно. (Вест највеќе)
Ќе си земеш кафе,ќе си излезеш на тераса на воздух ,ќе си прочиташ весник како човек.
Нема ден а да не го направам тоа. :)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Искључиво безобразни часописи...... новини,крстословки,вицови НЕ....

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Тенко .. Понекогаш сестра ми купува Браво и него го листам. Не е ништо посебно, тинејџ трач списание .. Но тоа е. :toe:

Член од
18 јануари 2011
Мислења
8
Поени од реакции
0
Zdravo na site! Me interesira nesto konkretno za modnoto spisanie BURDA, kolku kroevi na modeli odprilika ima vo eden broj?
Dokolku nekoj ima soznanie neka mi odgovori.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Слабо во последно време. Понекогаш купувам Bug или Vidi, ако ми е посебно интересна или потребна содржината. Инаку не, прескапи се. Порано го читав и Pcplay од Хрватска, се додека не го запустија и не го уништија можеби најдоброто списание за игри на Балканов. Сепак, редовно го читам CKM. За 50 денари тешко дека има подобро списание (колку за споредба само, и денес ми е криво за 250-те денари што ги дадов за првиот македонски Playboy).
Инаку, на мислење сум дека квалитетот на македонските списанија е за никаде. Први на овие простори се Хрватите, потоа Србите итн.

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Јас се трудам да си створам навика да купувам 24 часа здравје секој понеделник. Неделно списание е, а има многу добри статии, ми се свиѓа и што е малце посериозно па може да се научат доста работи од таму.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Во ќенеф само. И тоа што ми падне под рака, Модерни, Капитал, Публика, Развигорче уште каталог од Орифлејм да фатам фали. Еднаш у брзање у куп од нешто на тераса, фатив нешто да читам некое списание и читам статија за нешто левата страна на Вардар во Центарот пуста. Си викам каква пуста, кога градат како Sims City таму и гледам после дата март 2008ма година. Time travel here I come.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.962
На почетокот кога почна да излегува Ентер, купив неколку пати и после тоа баталив.

Чисто кога нема што друго да се прави и ако ми дојде во раце нешто го разгледувам. Немам навика да купувам, но кога налетувам на интересни содржини или интервјуа од некои личности што ми се чинат интересни знам да обратам внимание и да прелистам онака. Од интернет симнувам Маргина, има информации за уметноста, музиката и книжевноста што никогаш не ми се на одмет.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.335
Поени од реакции
30.685
Политикин забавник, и тоа ако го најдам.

Г

Грејвдигер

Гостин
Ентер зимав на почетокот и Клик кога почна да излегува, ама баталив... Не вреди да ги трошиш парите на тие списанија. Единствено списание кое редовно го читам е хрватскиот Bug, ама и тоа го симнувам од нет, не го купувам.

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Читам обично на нет тоа што ме интересира.мајка ми купува вест во сабота,па само него го листам.Инаку одамна не сум купила некое списание..

Kajgana Shop

На врв Bottom