Читате ли списанија?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Секако... Ентер, Клик, Мрежа, Лајф магазин од македонија а дека и често идам во србија кај братучедите они ми ги купуваат па коа ке идам си ги зимам( Свјет Компјутера, Digital World, Гејминг зона, Трибина) има и други али тие поретко...

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Порано редовно купував ТЕА Магазин и ТАА, сега само 8ка списанието.

Член од
9 јули 2010
Мислења
19
Поени од реакции
0
Престанав да купувам, се што ми е потребно можам да најдам и прочитам на нет, преполно е со списанија , со книги- зошто би ги купувала ,додека моите си купуваат дневни весници кога одат да испазаруваат сабајлечки, а еве сега е сезона на зимници па истите ќе се најдат за потпалување и за мотање на тегли, флаши во весници:pos2:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кога чекам за да влезам кај матичниот стоматолог читам Свет (наш и српски) Крема, Скандал српски итн.....

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.762
Поени од реакции
5.046
Сведок - додека не прекина , доста уникатни работи за читање имаше и разноразни превари :toe:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Од кога постои нетов не купувам во печатена форма (језда поубаво е кога списанието го имаш во рака), туку го читам на дотичниот сајт. Инаку, порано си купував Шесто сетило, ама го баталија, не искача веќе :).

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Македонски спорт редовно го купувам и читам, како и разни списанија каде се збори за навивачката култура...

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.926
редовно купувам хрватско списание Bug и Vidi и поекогаш Клик и Ентер,а во летно време купувам било кој дневни весници за да утепам муви

F

Frankie Yale

Гостин
Секој четврток добивам ТЕА Шема која ја ставам на машината за перење и чекање да ми се приоди у вц за да можам да ја прочитам... Кога немам никакви списанија у вц, тогаш читам упатсва од шампони, субрини, лакови за коси и тако даље... Сигурно не сум едниствен во тоа...

редовно купувам хрватско списание Bug и Vidi и поекогаш Клик и Ентер,а во летно време купувам било кој дневни весници за да утепам муви
10-20 денари е муварица :)

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.926
Секој четврток добивам ТЕА Шема која ја ставам на машината за перење и чекање да ми се приоди у вц за да можам да ја прочитам... Кога немам никакви списанија у вц, тогаш читам упатсва од шампони, субрини, лакови за коси и тако даље... Сигурно не сум едниствен во тоа...

10-20 денари е муварица :)
мувалка не е практично и ништо не можеш да читаш а ионака има грдосија од мртви муви, а вака со весници ем читаш ем утепаш муви патем шпиц е 5 денари:)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.805
Поени од реакции
12.295
јок, скапи се.
ако начекам нешто гага кај некого ок.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Читам а ми дојде нешто при рака,али ретко купувам..се дешава некад Ентер или Спорт да купам..Занимација што ќе праиш...

Kajgana Shop

На врв Bottom