Честит Курбан Бајрам или Исламска нова година. عيد الأضحى =Eid ul-Adha

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Нека ни е честит Курбан Бајрамот!:back::smir:

junksound

KILL Iluminate's
Член од
16 јули 2010
Мислења
133
Поени од реакции
9
нека ни е честит курбан бајрамот се најубаво..................

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Нека ни е честит Курбан Бајрамот на сите и све најубаво!!:back:

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Честит празник и од мене до сите што го славите. Језда незнам точно како се вика за да се честита.

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
Честит празник и од мене до сите што го славите. Језда незнам точно како се вика за да се честита.
Dovolno e iskrena zelba a nie ke svatime sto sakas da ni kazes. Fala vo moe ime

--- надополнето ---

Честит празник и Бог нека ве води во вистината.
Bog da ne socuva od zabludata vo koja nekoi skrsnaa i da ne izvede na praviot i vistinskiot pat, Alah d.sh da ni go ucvrsti imanot nash i da ne spasi od stradanja i mrznji delbi i podelbi.

Alah d.sh da go prati svojot rahmet vrs celiot dunjaluk i da prsetane covemovoto diveenje i ludilo.

Alah d.sh da gi prosvetli i tie zaslepenite, da gi poduci neukite, da im prosti na gresnite. Selam Alejkum brate i fala na iskrenite cestitki

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Честит Курбан Бајрам на сите муслимани каде и да се. Им посакувам убаво да си го минат празникот и да ја спроведат грижата на Алах меѓу своите блиски и сиромасите.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Нека ви е честит.. само не ми е јасно тоа со колењето... али нема веза.. религија...

Член од
20 март 2010
Мислења
1.256
Поени од реакции
243
s.alejkum
do site pripadnici na muslimanskata veroispoved neka ime cestit k*rban bajram , neka i ovoj k*rban bajram kako i site prethodni i kako i istite vo idnina bide praznik na sreka sto nam uzviseni AllAh dz. s. ni ja podari da bideme muslimani sledbenici na cesniot k*ran kerim,( kazuvajteeja vistina kolku i da im e gorclivaa na lugeto.)

cestit bajram serif muberak olsum-k*rban bajram

od se srce vi blagoradam na sitee koi dobronamerno ni go cestitavtee praznikot , navistina niee znaeme toaa da go cenimee , pozdrav do sitee

Ч

Чај

Гостин
Нека ви е честит празникот што турците ви го донесоа и присилно наметнаа во средниот век. Честит Курбан Бајрам.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Нека ви е честит.. само не ми е јасно тоа со колењето... али нема веза.. религија...
Се дели месото на 4 дела.Еден за сиромашните,еден за комшиите,еден за роднините и само еден дел се задржува за себе!

Kajgana Shop

На врв Bottom