Челзи - Манчестер Јунајтед (Недела 17:00h)

Дербито ќе заврши со:

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нормално, Манчестер ќе си го јаде неизмиен на Стенфорд. Се друго (нерешено, друго нема логика) би било рамно на чудо.

Анчелоти, стариот добар кошмар на сенилниот Фергусон ќе им приреди таков пекол, што ќе си го оправдаат прекарот.

2:0 конечни, во најлош случај 2:1

:)
Јунајтед може ќе го земе немиен ама сеуште е во игра на сите фронтови!
Вие уште непочната сезоната немиен го јадовте на сите полиња, а ќе ви смрди до крај на сезона, џабе и омекшивачи и парфеми најскапи да прскате, пак ќе мирисате ушасно зошто вие НЕИЗМИЕН го јадовте од сега:pusk:

T

the Carpenter

Гостин
1) Kои сме тоа ние? Јас сум еден обичен граѓанин на Р.М. и студент, 21 година од Охрид. Кои сме тоа ние? дали јас сум секретар во Ливерпул, дали сум заменик на заменикот на Семи Ли во Ливерпул? Дали јас ги кројам дресовите, дали јас им ги чистам копачките, дали јас ја косам тревата на Енфилд?

2) Ако си го појачаш диоптерот, ќе видиш дека темата се базира на дуелот кој ќе следи во иднина, односно дербито Челси - Манчестер Јунајтед, во премиер лигата. За нив станува збор, а не за Ливерпул, Транмере, Рашден или Скарборо. Се зборува за дербито на колото во недела.

3) Јас, за среќа, се изјаснив на таа тема, која ти очигледно не ја сфати, небаре е за нуклеарна физика, па веднаш почна да правиш паралели со некои и некој тим кој ви го тури три пати во две години. Јас воопшто не реков ништо. Имаш црно на жолто :)

4) Тишината е злато, понекогаш. Можеби Јура Стублиќ од групата ФИЛМ рече дека тишината не е злато, ама во овај случај дефинитивно е платина. Затоа, молчи си пријателе, најдобар си тогаш

5) Едвај чекам што ќе прокоментираш за Ливерпул пак :)

6) За да не бидам скроз надвор од темава, да те потсетам дека зборуваме за Челси и манчестер, да прогнозирам дека Анелка и Балак ќе би го турат отпозади

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
1) Kои сме тоа ние? Јас сум еден обичен граѓанин на Р.М. и студент, 21 година од Охрид. Кои сме тоа ние? дали јас сум секретар во Ливерпул, дали сум заменик на заменикот на Семи Ли во Ливерпул? Дали јас ги кројам дресовите, дали јас им ги чистам копачките, дали јас ја косам тревата на Енфилд?

2) Ако си го појачаш диоптерот, ќе видиш дека темата се базира на дуелот кој ќе следи во иднина, односно дербито Челси - Манчестер Јунајтед, во премиер лигата. За нив станува збор, а не за Ливерпул, Транмере, Рашден или Скарборо. Се зборува за дербито на колото во недела.

3) Јас, за среќа, се изјаснив на таа тема, која ти очигледно не ја сфати, небаре е за нуклеарна физика, па веднаш почна да правиш паралели со некои и некој тим кој ви го тури три пати во две години. Јас воопшто не реков ништо. Имаш црно на жолто :)

4) Тишината е злато, понекогаш. Можеби Јура Стублиќ од групата ФИЛМ рече дека тишината не е злато, ама во овај случај дефинитивно е платина. Затоа, молчи си пријателе, најдобар си тогаш

5) Едвај чекам што ќе прокоментираш за Ливерпул пак :)

6) За да не бидам скроз надвор од темава, да те потсетам дека зборуваме за Челси и манчестер, да прогнозирам дека Анелка и Балак ќе би го турат отпозади
Друже нема потреба од коментари. Ако си сретнал некаде, старите еѓипјани рекле дека "Една слика вреди илјада зборови"! УЖИВАЈ!

T

the Carpenter

Гостин
Јас по идеологија сум блиску кон комунизмот. А во правиот комунизам, ако некогаш би постоел, најмногу би се ценел трудот. Затоа, ценам! Поштовање за тоа што стави слика од Енфилд, најлегендарниот терен на сите времиња во која и да е спортска игра. Секоја чест! Но, сепак се прашувам...која е поентата да зборуваш за Ливерпул во тема во која Челси ти е главниот опонент?

Едвај чекам да се појави некој навивач на ВИГАН на темава, да напише дека Челси ќе тепа, па да го ставиш стадионот JJB, не го имам видено од ваква преспектива, мајке ми!

Друго? Еве, пак да не сум скроз аут, нема да имате повеќе од 3 корнери на целиот натпревар. Гол од слободен ќе јадете сигурно.

(смајли што чека слика од Енфилд во друга перспектива)

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
моја прогноза за овај натпревар е дека ќе биде тврд,со многу тензија и се ми се чини дека ќе заврши мирољубиво

0-0 или 1-1

:toe:

N

navivacka

Гостин
Aбе Манчестер може и лани од Лузерпул го јадеше неизмиен ама џабе што не победи Лузерпул кога Гигс го бакнуваше пехарот:baeh:

T

the Carpenter

Гостин
Aбе Манчестер може и лани од Лузерпул го јадеше неизмиен ама џабе што не победи Лузерпул кога Гигс го бакнуваше пехарот:baeh:
Те бива за портпарол на која било политичка партија во Македонија. Ама гледај да биде во власта, јака си за демант.

Добро бе луѓе, 3656 пати ви кажав. Остајте го Ливерпул на страна, толку ли ви е во потсвеста? Што ќе беше ако јас навивав за Чарлтон Атлетик? Што ќе зборувавте тогаш? Ако човек напише свое мислење дека Челси ќе тепа, одма почнувате со коментари од типот „ние сме шампиони“ „Џерард нема титула“, „баба му на Карагер е од Ирска“ и слично ...

Мали деца сте? Немате лична карта? На школо добивте кец? Семафорот пред зграда само на црвено стои? Што е проблемот?

Или зборувајте нешто за мечот во недела, помеѓу Челси и Манчестер, или ЌУТ! Доста е! Има луѓе што сакаат да кажат нешто плус, ама не можат, од такви фрапантни коментари како вашите!
Ајт!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Те бива за портпарол на која било политичка партија во Македонија. Ама гледај да биде во власта, јака си за демант.

Добро бе луѓе, 3656 пати ви кажав. Остајте го Ливерпул на страна, толку ли ви е во потсвеста? Што ќе беше ако јас навивав за Чарлтон Атлетик? Што ќе зборувавте тогаш? Ако човек напише свое мислење дека Челси ќе тепа, одма почнувате со коментари од типот „ние сме шампиони“ „Џерард нема титула“, „баба му на Карагер е од Ирска“ и слично ...

Мали деца сте? Немате лична карта? На школо добивте кец? Семафорот пред зграда само на црвено стои? Што е проблемот?

Или зборувајте нешто за мечот во недела, помеѓу Челси и Манчестер, или ЌУТ! Доста е! Има луѓе што сакаат да кажат нешто плус, ама не можат, од такви фрапантни коментари како вашите!
Ајт!
Абе да си здрав и жив ме изнасмеа :pos2::pos2::pos2::pos2:

N

navivacka

Гостин
^^А значи те боли вистината?така кажи ке си кутеме...добро ти е кога збориш против Јунајтед а несакаш кога зборат за лузерите,е извини братче ама ако сакаш војна војна и ке добиеш:toe:
Манчестер ке го јаде немиен Манчестер вака Манчестер онака...прекинете со такви коментари и напишете саглам реченица.Можете да се тешете на порази на Јунајтед кога не можете на успесите на вашата екипа.Набиен комплекс:uvo:

T

the Carpenter

Гостин
Челси ќе му го набие на манчестер до крај. Еве ти малку поперверзна, ама граматички точна, според Блаже Конески реченица.

Јас не знам да напишам реченица? уствари, за да биде добра, треба да напишам дека дркам на Фергусон и дека манчестер ќе победи со 0:6 ?

Стварно си имаш некои нерасчистени сметки со самата себе. Затоа и навиваш за Манчестер. Сочуство прими мое, најискрено!

Да, вистината (која и да е) боли, ама најмногу боли кога ќе мелеш како празна воденица на тема каде што воопшто не се зборува за Ливерпул. Јака ствар :)

Прибери се чупе, дај нешто поконструктивно. Огладнев од вакви коментари. А во 1 и пол не ми се мачка мајонез...
Упс, да не споменам што мајонез ќе јадам, да не испадне дека е спонозор на манчестер. Тешко мене ќе е после

Енитинг елс?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Шо ви го рече the Carpenter ви го рече.И нај трагично е што изгубивте од ливерпул и тоа во најголемата криза што го има зафатено.

он топик-Типувам на нерешено -манчестер ке игра многу повлечено и ке напаѓа само од контри според мене и би требало да паднат малку голови освен ако ман утд прв го отвори резултатот. позз

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Челси ќе му го набие на манчестер до крај. Еве ти малку поперверзна, ама граматички точна, според Блаже Конески реченица.

Јас не знам да напишам реченица? уствари, за да биде добра, треба да напишам дека дркам на Фергусон и дека манчестер ќе победи со 0:6 ?

Стварно си имаш некои нерасчистени сметки со самата себе. Затоа и навиваш за Манчестер. Сочуство прими мое, најискрено!

Да, вистината (која и да е) боли, ама најмногу боли кога ќе мелеш како празна воденица на тема каде што воопшто не се зборува за Ливерпул. Јака ствар :)

Прибери се чупе, дај нешто поконструктивно. Огладнев од вакви коментари. А во 1 и пол не ми се мачка мајонез...
Упс, да не споменам што мајонез ќе јадам, да не испадне дека е спонозор на манчестер. Тешко мене ќе е после

Енитинг елс?
Ха друже Челзи мора уште многу да се мачи за да успее да стане она што е сега Јунајтед. Инаку уште 1001 ноќ вакви празни муабети се џабе кога сепак Јунајтед е Јунајтед, а Ферги жива легенда така да...

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Еј стварно нема смисла, сеа ги прочитав последниве 2-3 страни, повеќе има препирки Јунајтед - Ливерпул отколку за натпреварот во недела. Фанови на Јунајтед, сконцентрирајте се на Челзи малку, тоа e следниот голем проблем за вас, остајте го Ливерпул за некоја друга прилика.

недела ги бркам жената и детето, земам литра горско и мортадела 300 грама и ако победи челзи после ќе ги носам на пица ако загуби или нерешено ќе бидам тажен и ќе гледам цела вечер после хистори канал.

дали мојата фамилија недела ќе јаде пица??????

GO CHELSEA!!!
Твојата фамилија сигурно ќе јаде пица, уште на полувреме ќе можете да излезете, рано ќе биде решен натпреварот:)

Ха друже Челзи мора уште многу да се мачи за да успее да стане она што е сега Јунајтед. Инаку уште 1001 ноќ вакви празни муабети се џабе кога сепак Јунајтед е Јунајтед, а Ферги жива легенда така да...
Зашто секогаш кога сте послаби почнувате муабети за историја?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom