Цртање

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
aquafortune се на компјутер работиш? или комбинираш на рака и компјутер? Иначе баш се добри :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Добра изработка aquafortune

знам дека е слабо но после около 3-4 години нецртање мислам дека е доболно добро за почеток.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
aquafortune се на компјутер работиш? или комбинираш на рака и компјутер? Иначе баш се добри :)
Цртам на рака, сликам, префрлам на пс, у фотошоп со пен тул средуам и после бојам одозгора, едноставно.
Маус користам, да имав таблет немаше да цртам на рака.
Фала.:)

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Обожавам да цртам и само со молив, највеќе женско тело, или само задна страна во длабока сенка за подобро истакнување на облините, но немам храброст да пробам да нацртам глава и дланки.
Порано повеќе време и трпение вложував во тоа, имав и неколку изложени слики. Во наредна прилика би ставила неколку...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.160
Поени од реакции
30.307
цртам скечеви на моите раце на часеви кога ми е досадно. не се лоши за почеток.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
60
Поени од реакции
5
Цртам на рака, сликам, префрлам на пс, у фотошоп со пен тул средуам и после бојам одозгора, едноставно.
Маус користам, да имав таблет немаше да цртам на рака.
Фала.:)
Yo друже добри ти се еј :)
И ја праам нешо слично со фотошоп...
продолжи така брат ;)

Член од
12 јануари 2010
Мислења
130
Поени од реакции
4
Најчесто цртам креации со боја, мртва природа и апстрактни теми строго со молив

Член од
7 март 2010
Мислења
22
Поени од реакции
1
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕј цртање е најбоља работа:DКоа имам време обавезно цртам(море и коа немам)...хахахаха.Сакам да цртам се,али највише урбана уметност т.е.Графити. Позз до сите цртачи XD...хахаха

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
владеам молив и креони(мрсни боички) :wink:

EmilyTheStrange

rebel girl
Член од
5 јули 2009
Мислења
120
Поени од реакции
2
цртам кога и каде стигнам, порано поише со боја, креди такви ствари, сеа поише молив и таке:)

Член од
30 декември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
20
Откако знам за себе цртам...
Цртам со графит или мрсни бои.Се занимавам професионално неколку години.Ако еден ден направам изложба која ми е во прв план,ќе ве викнам.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.530
Најдобро се чувствувам кога цртам, како медитација ми е...заборавам на се, понекогаш заборавам и цигара да запалам хахахах...само со молив цртам.
Ако го гледам нештото што го цртам излегува совршено иначе без гледање не е тоа тоа.
Најмногу внимание обрнувам на најситните детали...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
фала за добиот коментар Coolzrock али тоа не е ништо сум цртал многу подобро али се откажав одамна од тоа сега вака само по малце или некој ако побара нешто иначе не цртам веќе :toe::toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom