Еј сеа ме потсети и ја стално го глеав тој...се викаше ЧевличкиМаРиНа`Ох напиша:Исто така многу кејф ми праеше Були Були ко бев мала, само едно многу ме нервираше - синхронизираниот превод на македонски. На шпицата имаше една песна Булиииии булииии (а овие македонциве само рецитираа...ааах од такт ме вадеше то, а замислите 5 годишно момиче хахах). Ги гледав и Грашковци такуѓере, а и еден цртан со живи кондури, па еден со едни пожарникари, па Химен, Бананамен, Декстер......ехехеееее...!! А да, сега интересен ми е Селебрити детх меч![]()
Во цртани не спаѓа само тоа шо даваат на картун...:wink:BusHav напиша:Crtani redovno gledam,ama nikako da nacekam nekoi od omilenite
Megas XLR
Samurai Jack
Drugite onaka gi gledam,ima nekoi interesni ama ima i nekoi GLUUUPIIII-Kids next door i nesto takvo slicno
Исто, исто ... Малата Принцеза Сирена, Убавицата и Ѕверот, Пепелашка, Аладин ... и сите останати од нивна сорта ... од кратките Том и Џери ми се најзаконNikolaP напиша:Од долгометражните старите цртани на Дизни, оние класиците.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaGoddess of Chaos напиша:Во цртани не спаѓа само тоа шо даваат на картун...:wink:
I toa mozedivine напиша:Исто, исто ... Малата Принцеза Сирена, Убавицата и Ѕверот, Пепелашка, Аладин ... и сите останати од нивна сорта ... од кратките Том и Џери ми се најзакон![]()
Корекција: Радувањата на Радован ("Бохоушек, поточно Бохумил")StormAngel напиша:Од долгометражните
Фајндинг Немо, Д анкредиблс и Покахонтас.
Од сериските
Саут Парк, Д Симпсонс, Ла Линеа, Том и Џери, Багс Бани и тако даље.
Од помалку познатите
Радованко и лошото детиште Хуго, Балтазар, Њу зајц пагаѓи и така натаму.