Црнци или белци?

Член од
24 април 2005
Мислења
32
Поени од реакции
1
Ајде девојчина македонски , кажете дали сакате да имате секс со црнци ? А, ако сте имале убо ќе биде да ни кажете дали црнците поубо се плескат од нас светлите.

Konstantin

Филозоф
Член од
6 мај 2005
Мислења
244
Поени од реакции
0
Prvo nauci kako se pisuva "Crnchugi" vaka moze da zbunis nekoe devojce, koe edvaj ceka da ti soopsti nesto za crncite i seksot.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Се пишуе афроамериканци. И да. Поголеми се - во просек. Ако тоа те боли.

Член од
13 септември 2005
Мислења
368
Поени од реакции
8
lukumce напиша:
убо ќе биде да ни кажете дали црнците поубо се плескат од нас светлите.
Јас не знам, ама ќе ги прашам црвените да ги прашаат жутите кој поубаво плеска, па ќе ти јавам

Член од
24 април 2005
Мислења
32
Поени од реакции
1
Aceva напиша:
Се пишуе афроамериканци. И да. Поголеми се - во просек. Ако тоа те боли.
Афроамериканци се тие што живеат во америка ,а потекнуваат од Африка. Не можи некој црнец шо живее во Франција , Англија или Германија да биде афро-американец. Дај ти се молам прво размисли па кажувај. :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Абе јас имам мерак да опнам нешто црно(афроамериканка)или жолто(кинеска,јапонка и сл).Не за друго оти со такви не сум пробал

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
lukumce напиша:
Афроамериканци се тие што живеат во америка ,а потекнуваат од Африка. Не можи некој црнец шо живее во Франција , Англија или Германија да биде афро-американец. Дај ти се молам прво размисли па кажувај. :)
така де...што знам..многу ми се свиѓаат црнци и кога би можела -би имала-немам предрасуди за бојата на кожата ...

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
Dani^^^ напиша:
така де...што знам..многу ми се свиѓаат црнци и кога би можела -би имала-немам предрасуди за бојата на кожата ...
ajde doagaj kaj mene imam ja mnogu :kez: :kez: :kez:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Dani^^^ напиша:
Знаев.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Јас сакам некогаш да плеснам црнкиња, така некоја добра со голем газ, чоек коа ќе мавне бранови да се прават.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
vardarce напиша:
Јас сакам некогаш да плеснам црнкиња, така некоја добра со голем газ, чоек коа ќе мавне бранови да се прават.
Ау, малце вон темата - еве замисли дека за црнкиња збориме за да останеме тука. Ја гледаше емисијата со фидерс, на Дискавери? Со женичките од по 400кг (800 фунти) што ги нахрануваат до пукање, заш така само им ги дигаат само на фидерите? Е, тоа се бранови побратиме. Сеа ќе отворам тема негде.

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
strumics напиша:
Абе јас имам мерак да опнам нешто црно(афроамериканка)или жолто(кинеска,јапонка и сл).Не за друго оти со такви не сум пробал
Ja sum probal so havajka-mulatkinja. TOP :je: :je: :je:

Kajgana Shop

На врв Bottom