Јас не знам, ама ќе ги прашам црвените да ги прашаат жутите кој поубаво плеска, па ќе ти јавамlukumce напиша:убо ќе биде да ни кажете дали црнците поубо се плескат од нас светлите.
Афроамериканци се тие што живеат во америка ,а потекнуваат од Африка. Не можи некој црнец шо живее во Франција , Англија или Германија да биде афро-американец. Дај ти се молам прво размисли па кажувај.Aceva напиша:Се пишуе афроамериканци. И да. Поголеми се - во просек. Ако тоа те боли.
така де...што знам..многу ми се свиѓаат црнци и кога би можела -би имала-немам предрасуди за бојата на кожата ...lukumce напиша:Афроамериканци се тие што живеат во америка ,а потекнуваат од Африка. Не можи некој црнец шо живее во Франција , Англија или Германија да биде афро-американец. Дај ти се молам прво размисли па кажувај.
ajde doagaj kaj mene imam ja mnogu :kez: :kez: :kez:Dani^^^ напиша:така де...што знам..многу ми се свиѓаат црнци и кога би можела -би имала-немам предрасуди за бојата на кожата ...
Не не,имам ја кој.тоа би било коа би немала:kez:dajdo напиша:ajde doagaj kaj mene imam ja mnogu :kez: :kez: :kez:
a ok :kez: pa ja mislef samo ako nemash de :je:Dani^^^ напиша:Не не,имам ја кој.тоа би било коа би немала:kez:
Знаев.Dani^^^ напиша:така де...што знам..многу ми се свиѓаат црнци и кога би можела -би имала-немам предрасуди за бојата на кожата ...
Ау, малце вон темата - еве замисли дека за црнкиња збориме за да останеме тука. Ја гледаше емисијата со фидерс, на Дискавери? Со женичките од по 400кг (800 фунти) што ги нахрануваат до пукање, заш така само им ги дигаат само на фидерите? Е, тоа се бранови побратиме. Сеа ќе отворам тема негде.vardarce напиша:Јас сакам некогаш да плеснам црнкиња, така некоја добра со голем газ, чоек коа ќе мавне бранови да се прават.
Ja sum probal so havajka-mulatkinja. TOP :je: :je: :je:strumics напиша:Абе јас имам мерак да опнам нешто црно(афроамериканка)или жолто(кинеска,јапонка и сл).Не за друго оти со такви не сум пробал