Црвенковски подготвува државен удар

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Posle site procitani postovi,covek prosto ostanuva bez zborovi.Razbiram sloboda na govor i na mislenje,no mi se cini deka site pomalku preteruvame vo ocrnuvanjeto na G-dinot Pretsedatel.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Дечки абе многу го пцуете преседникот ај полека ќе ви стегне по една пријава си ги знае тој механизмите. Бре му го извадија одморот низ папок бре. Инаку златниот саат 100% му е поклон за матура бил партнер на некое девојче
Ја не ја разбирам потребата на луѓево да знаат од кај му е и колку чини неговиот часовник.

Може и ја да имам таков и сеа ај да кажувам на сите од кај ми е и колку ми е?

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Ја не ја разбирам потребата на луѓево да знаат од кај му е и колку чини неговиот часовник.

Може и ја да имам таков и сеа ај да кажувам на сите од кај ми е и колку ми е?
Kaj nas ne cini sto sekogas nebitnite raboti gi stavame na prvo mesto.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
:tv: националист седи и си гледа сител(ЕКСКЛУЗИВА:pos2:) па колку се разбирам одлуката на кривичниот совет најпрво треба да ја знаат адвокатите на Заев или не е така??? 2,прочитај денес за ЗМИСКО ОКО сеуште лугево се во притвор а докази нема ??? ке ги ослободат ,за вртората тура не ни подигнаа обвинение,заев требаше да се држи до локалните во притвор така сакаа грујо и компанија ама есапот не им излезе.....
1закон за работни односи кој е по мерка на ОЛИГАРСИТЕ неограничена трета смена, не давање одмор по проценка на работодавецот и тн....
2,закон за енергетика на сител:tv: не кажуваат дека има остри критики од ЕУ ,имотот може да се одземе и државата да управува со него ако е од национален интерес ( па ти се молам кој луд ке инвестира во енергетика) тоа повеке наликува на комунизам бре.....
3,законот за надворешни работи наместо 2/3 професионалци сега се предлага
само 30% другото партиски војничиња,председателот предлага 50/50 и што има лошо па нели грујо се залага за професионализам или ???
4 деловникот пак е приказна за себе ..... па кој луд ке потпише такви закони кои се гласаат во парламент кој личи на МИЛИОНЕР и брзи прсти е националит ,ОВАА ВЛАДА доби избори со економски ветувања а за скапотијата како светски тренд се согласувам само што сите други влади преземаат мерки а нашата е нем посматрач..... за опозицијата не ми се секирај секоја власт сака слаба опозиција .... нека му е на овој народ бараше си доби а па на мала врата законот за откуп на дворното место само ке го дотепа и онака осиромашениот народ,,, нека му е и патриотските фискални кражба невидена пак ке речам нека му ... кога верува во портокалови приказани ,а за ЕУ и НАТО убаво си рече Грујо да си се спремаме убаво за во изолација бидејки или незнае или несака да го реши спорот со грција ,вели името не го менува а преговара па за што го прашува преговара .... за имотот на дедо му?????

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Па ќе прашуваат за саат кој чини 20.000 илјадарки у еврисимуси.

Како да не прашуваат, не е он бизнисмен, па да врти суче бизниси па да не ни е гајле од кај му се. Он ти е преседник, беше прајминистер, дрматор беше дваесет години у Македонија, ако нејќел луѓето да прашуваат не требал да се кандидира за истите разно разби функции, туку требал да си работи у струка.

Во секоја држава тоа е топ тема. Во Хрватска сеа на сите вести трубат за тоа кој му го платил одморот и со кого бил на одмор и крстарење Санадер. Значи ако сакаме да идеме у Европа, тоа се Европските критериуми. А кај нас кој праша кој му го платил одморот и колку му чинел одморот на Лицево? Никој.

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Nakisnata ili ne,nisto ne pravime ako nemame pocit kon institucijata Pretsedatel.A takvi plackovci kako vas nisto nema da napravat osven sto navreduvaat.Pokazite dela a ne prazni zborovi.
Јас институцијата Претседател и тоа како ја почитуам, море од мерата надвор ја почитувам, та дури и и се поклонувам, ама анти-нардониот елемент, изродот одроден, рошавиот куртон, џанакот испиен, лицето Б.Ц. узурпаторот и силувачот на институцијата Претседател, е него нешо не можам да го сварам.

Член од
9 март 2007
Мислења
323
Поени од реакции
21
Јас институцијата Претседател и тоа како ја почитуам, море од мерата надвор ја почитувам, та дури и и се поклонувам, ама анти-нардониот елемент, изродот одроден, рошавиот куртон, џанакот испиен, лицето Б.Ц. узурпаторот и силувачот на институцијата Претседател, е него нешо не можам да го сварам.
го гласале пооише од 500.000 луѓе... па богами треба да го трпиш... пошо ти ко единка си џабе D:.. Бранко ќе направи кам бек... дпмнеовците се испопаничија.. еден збор немат кажано од ко им напраи Бранко... БУ

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па ќе прашуваат за саат кој чини 20.000 илјадарки у еврисимуси.

Како да не прашуваат, не е он бизнисмен, па да врти суче бизниси па да не ни е гајле од кај му се. Он ти е преседник, беше прајминистер, дрматор беше дваесет години у Македонија, ако нејќел луѓето да прашуваат не требал да се кандидира за истите разно разби функции, туку требал да си работи у струка.

Во секоја држава тоа е топ тема. Во Хрватска сеа на сите вести трубат за тоа кој му го платил одморот и со кого бил на одмор и крстарење Санадер. Значи ако сакаме да идеме у Европа, тоа се Европските критериуми. А кај нас кој праша кој му го платил одморот и колку му чинел одморот на Лицево? Никој.
Па доколку никој не прашува зошто еден “спругнат полицаец“ од Бехатон плочки во Прилеп чини 2 500 евра а се изработува за еден час ефективно работно време надвор од сите стандарди и прописи за сообраќај,тогаш срамота е да прашаш кој му го платил одморот на Председателот на Македонија за што треба да има посебен буџет како и секаде во светот,дури и за купување златни часовници а не “клопотарци“.Тој барем не замина во Грција како многумина “патриоти“ од актуелната ВЛАСТ кој ги искористија дипломатските пасоши па без виза се печеа на Крит,Крф,Тасос,Лезбос и така некои поизолирани дестинации.Некои сеуште се печат и ни продаваат бубрези за мадиња во јавност па и овде на форумов.

Joakim

Skopjanecot
Член од
17 јули 2008
Мислења
534
Поени од реакции
71
го гласале пооише од 500.000 луѓе... па богами треба да го трпиш... пошо ти ко единка си џабе D:.. Бранко ќе направи кам бек... дпмнеовците се испопаничија.. еден збор немат кажано од ко им напраи Бранко... БУ
Значи стварно ме изнасмеа. Б.Ц може да направи кам бек од ‘‘ премиер‘‘ во ‘‘прецедник‘‘,потоа кам бек од ‘‘прецедник‘‘ во ‘‘прецедник‘‘ на есдесето си , и ако продолжи со иста прогресија од ‘‘прецедник‘‘ на есдесето во ‘‘прецедник‘‘ на месна заедница Слатино.

Ако некој треба да е во паника тоа треба да е сдс а не некој друг,они се од памет извадени и од кај нив ниту еден збор не кажаа.Зошто сега ситуацијата е страшна за Б.Ц , он нема друго ухлебие и ќе се враќа да ‘‘реформира‘‘.

Бегај дур е време.

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Imavme trojca Pretsedateli i nitu eden ne ni bese na site po merka.Mozebi cetvrtiot ke ni bide kako sto treba ,pa site da imame pocit kon nego.No,kako sto trgnale rabotite takvo samo na son moze da ni se sluci.Vaka razedineti tesko ni se pisuva.

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Шо бе и ти влажниш, а? :))) Или вазелинче користиш?
БЦ[FONT=&quot]→ [/FONT]:pusk: ←Комуњарската база
И остај друго, македончињава уште и со сласт му се нудат! Сигурен сум дека голем број комуњарски вулви влажнеа ко Љубе лигавиот при оноа легендарно камбек обраќање на рошавиот куртон некни. А што знаеш, може и се омрсил таа вечер некој полуимпотентен полумаж комуњарски капитализирајки на сексапилот на своето полубожество БЦ.
:pos2::drk:

Kajgana Shop

На врв Bottom