Ја не ја разбирам потребата на луѓево да знаат од кај му е и колку чини неговиот часовник.Дечки абе многу го пцуете преседникот ај полека ќе ви стегне по една пријава си ги знае тој механизмите. Бре му го извадија одморот низ папок бре. Инаку златниот саат 100% му е поклон за матура бил партнер на некое девојче
Kaj nas ne cini sto sekogas nebitnite raboti gi stavame na prvo mesto.Ја не ја разбирам потребата на луѓево да знаат од кај му е и колку чини неговиот часовник.
Може и ја да имам таков и сеа ај да кажувам на сите од кај ми е и колку ми е?
Еве една од накиснатите!Posle site procitani postovi,covek prosto ostanuva bez zborovi.Razbiram sloboda na govor i na mislenje,no mi se cini deka site pomalku preteruvame vo ocrnuvanjeto na G-dinot Pretsedatel.
Nakisnata ili ne,nisto ne pravime ako nemame pocit kon institucijata Pretsedatel.A takvi plackovci kako vas nisto nema da napravat osven sto navreduvaat.Pokazite dela a ne prazni zborovi.Еве една од накиснатите!
Јас институцијата Претседател и тоа како ја почитуам, море од мерата надвор ја почитувам, та дури и и се поклонувам, ама анти-нардониот елемент, изродот одроден, рошавиот куртон, џанакот испиен, лицето Б.Ц. узурпаторот и силувачот на институцијата Претседател, е него нешо не можам да го сварам.Nakisnata ili ne,nisto ne pravime ako nemame pocit kon institucijata Pretsedatel.A takvi plackovci kako vas nisto nema da napravat osven sto navreduvaat.Pokazite dela a ne prazni zborovi.
го гласале пооише од 500.000 луѓе... па богами треба да го трпиш... пошо ти ко единка си џабе D:.. Бранко ќе направи кам бек... дпмнеовците се испопаничија.. еден збор немат кажано од ко им напраи Бранко... БУЈас институцијата Претседател и тоа како ја почитуам, море од мерата надвор ја почитувам, та дури и и се поклонувам, ама анти-нардониот елемент, изродот одроден, рошавиот куртон, џанакот испиен, лицето Б.Ц. узурпаторот и силувачот на институцијата Претседател, е него нешо не можам да го сварам.
Па доколку никој не прашува зошто еден “спругнат полицаец“ од Бехатон плочки во Прилеп чини 2 500 евра а се изработува за еден час ефективно работно време надвор од сите стандарди и прописи за сообраќај,тогаш срамота е да прашаш кој му го платил одморот на Председателот на Македонија за што треба да има посебен буџет како и секаде во светот,дури и за купување златни часовници а не “клопотарци“.Тој барем не замина во Грција како многумина “патриоти“ од актуелната ВЛАСТ кој ги искористија дипломатските пасоши па без виза се печеа на Крит,Крф,Тасос,Лезбос и така некои поизолирани дестинации.Некои сеуште се печат и ни продаваат бубрези за мадиња во јавност па и овде на форумов.Па ќе прашуваат за саат кој чини 20.000 илјадарки у еврисимуси.
Како да не прашуваат, не е он бизнисмен, па да врти суче бизниси па да не ни е гајле од кај му се. Он ти е преседник, беше прајминистер, дрматор беше дваесет години у Македонија, ако нејќел луѓето да прашуваат не требал да се кандидира за истите разно разби функции, туку требал да си работи у струка.
Во секоја држава тоа е топ тема. Во Хрватска сеа на сите вести трубат за тоа кој му го платил одморот и со кого бил на одмор и крстарење Санадер. Значи ако сакаме да идеме у Европа, тоа се Европските критериуми. А кај нас кој праша кој му го платил одморот и колку му чинел одморот на Лицево? Никој.
Значи стварно ме изнасмеа. Б.Ц може да направи кам бек од ‘‘ премиер‘‘ во ‘‘прецедник‘‘,потоа кам бек од ‘‘прецедник‘‘ во ‘‘прецедник‘‘ на есдесето си , и ако продолжи со иста прогресија од ‘‘прецедник‘‘ на есдесето во ‘‘прецедник‘‘ на месна заедница Слатино.го гласале пооише од 500.000 луѓе... па богами треба да го трпиш... пошо ти ко единка си џабе D:.. Бранко ќе направи кам бек... дпмнеовците се испопаничија.. еден збор немат кажано од ко им напраи Бранко... БУ
Imavme trojca Pretsedateli i nitu eden ne ni bese na site po merka.Mozebi cetvrtiot ke ni bide kako sto treba ,pa site da imame pocit kon nego.No,kako sto trgnale rabotite takvo samo na son moze da ni se sluci.Vaka razedineti tesko ni se pisuva.Јас институцијата Претседател и тоа како ја почитуам, море од мерата надвор ја почитувам, та дури и и се поклонувам, ама анти-нардониот елемент, изродот одроден, рошавиот куртон, џанакот испиен, лицето Б.Ц. узурпаторот и силувачот на институцијата Претседател, е него нешо не можам да го сварам.
Шо бе и ти влажниш, а? )) Или вазелинче користиш?го гласале пооише од 500.000 луѓе... па богами треба да го трпиш... пошо ти ко единка си џабе D:.. Бранко ќе направи кам бек... дпмнеовците се испопаничија.. еден збор немат кажано од ко им напраи Бранко... БУ
:pos2:И остај друго, македончињава уште и со сласт му се нудат! Сигурен сум дека голем број комуњарски вулви влажнеа ко Љубе лигавиот при оноа легендарно камбек обраќање на рошавиот куртон некни. А што знаеш, може и се омрсил таа вечер некој полуимпотентен полумаж комуњарски капитализирајки на сексапилот на своето полубожество БЦ.