Црвенковски подготвува државен удар

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Da, da...i toa ludak so tapija.
A gledam i narkoman i alkos tuka...
Mudrec!?
Koj e toj od ovie trojca!?
Nieden ne se preziva Kisinger....:)
Со оглед дека Грујо е маестрално насамарен и надмудрен од Бранко може лесно да се претпостави кој е мудрец а кој наркоман и бугарофил а за Kisinger можда е алкос...неам до толку сознанија :je:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
hahahahhahahaaa, koj e sea pa toj Dijamantnio
cccccc
mene brate ABC ne mi beshe namera da odbranam nekoja strana politichki, jas malce poinaku gi svakam politikite vo RM, za mene eve...i nema partisko vlijanie vo RM ima apsolutizam-realen, neznam kolku ti e poznata edna rabota deka Grujo i Brane pa i Ali se bliski dosta koga e vo prashanje odluchuvanjeto na bitni raboti, jas go znam toa i zatoa celava ovaa rabota okolu politikive i shemata mi izglea na mene kao ona srpskana poslovica
"lud jebe-zbunjenoga":pos2:
mozda gresham, shoznam...
Ееее,тоа ти е познат и вреден кандидат на ДУИ&ДПМНЕ за следните избори,уствари сликата зборува кој ќе му биде противкандидат на Бранко:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Со оглед дека Грујо е маестрално насамарен и надмудрен од Бранко може лесно да се претпостави кој е мудрец а кој наркоман и бугарофил а за Kisinger можда е алкос...неам до толку сознанија :je:
Citaj malce...da soznaes poveke.:)
Taka ne bi slapal samo bez vrska da ti se smee svet na forumov.:)
Kako sakas svati si...
U imja oca i sina i svjatoga sranka...amin.:)

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Ееее,тоа ти е познат и вреден кандидат на ДУИ&ДПМНЕ за следните избори,уствари сликата зборува кој ќе му биде противкандидат на Бранко:

Сега е јасно зошто Бранко е уплашен...конкурентот му е од експерт по експерт :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
5 август 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
ABC... ti se voshituvam... si zacuval kazi reci sve od Koljo? V;ajda ne e namerno?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
ABC... ti se voshituvam... si zacuval kazi reci sve od Koljo? V;ajda ne e namerno?
Го чуваат други,јас само ве насочувам каде да погледнете кој ќе ни ја води државава во следниот период при коалиција каква што добивме на власт.:smir:

Член од
29 јуни 2005
Мислења
1.284
Поени од реакции
14
Го чуваат други,јас само ве насочувам каде да погледнете кој ќе ни ја води државава во следниот период при коалиција каква што добивме на власт.:smir:
Shto e razlikata od ovoj shto sega ja vodi drzavata i toj shto ti go gledash kako iden predsedatel???????

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Shto e razlikata od ovoj shto sega ja vodi drzavata i toj shto ti go gledash kako iden predsedatel???????
Нема разлика бе,само такви одбираме за водачи на државава,во тоа е проблемот.Штом такви ни се председателите,замисли какви ни се премиерите.:tapp:

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Едно тролче гурелаво комуњарско овде, со позајмени иницијали од својот идол “БЦ“ некаде тврдеше (додуша не убеди никого) дека они (комуњарите гнојави де) не дркале, а тоа го чинеле само оние од ДПМНЕ. Но, да видиме дали е така. “Еуфорија во базата за враќањето на Бранко во СДСМ“ Извор: Нова Македонија Арно ама како шо читам у Нова Македонија кутрите на велико онанираат и машко и женско на рошавиот куртон и неговиот “повратак“ у Се Де Се - то! :pos2: Не, озбилно има тука материјал господа. Книги ќе се пишуваат за феноменот на збудаленоста на македончето по рошавиот куртон. Еден мој пријател уште јавно се чуди како може рошавион куртон сеуште да цица од државичево. Е како де?

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Едно тролче гурелаво комуњарско овде, со позајмени иницијали од својот идол “БЦ“ некаде тврдеше (додуша не убеди никого) дека они (комуњарите гнојави де) не дркале, а тоа го чинеле само оние од ДПМНЕ. Но, да видиме дали е така. “Еуфорија во базата за враќањето на Бранко во СДСМ“ Извор: Нова Македонија Арно ама како шо читам у Нова Македонија кутрите на велико онанираат и машко и женско на рошавиот куртон и неговиот “повратак“ у Се Де Се - то! :pos2: Не, озбилно има тука материјал господа. Книги ќе се пишуваат за феноменот на збудаленоста на македончето по рошавиот куртон. Еден мој пријател уште јавно се чуди како може рошавион куртон сеуште да цица од државичево. Е како де?
Ќе треба Мирка/о Велинов пак да се стори маж,и да си го земе лидерот под свое.:pos2:

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Ќе треба Мирка/о Велинов пак да се стори маж,и да си го земе лидерот под свое.:pos2:
И остај друго, македончињава уште и со сласт му се нудат! Сигурен сум дека голем број комуњарски вулви влажнеа ко Љубе лигавиот при оноа легендарно камбек обраќање на рошавиот куртон некни. А што знаеш, може и се омрсил таа вечер некој полуимпотентен полумаж комуњарски капитализирајки на сексапилот на своето полубожество БЦ.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Нели едно време беа...„Мирка и синчето“...

Член од
5 август 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Имаше еднен интересен наслов, незнам у кои новини бешеЧ

Не е секој Септември 15-ти... изглеа за жал.

H

HITCH

Гостин
Дечки абе многу го пцуете преседникот ај полека ќе ви стегне по една пријава си ги знае тој механизмите. Бре му го извадија одморот низ папок бре. Инаку златниот саат 100% му е поклон за матура бил партнер на некое девојче :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh: Абе преседниче преседниче жив срам си за фамилија бе а камо ли за држава

Kajgana Shop

На врв Bottom