Хорор филмови

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
8.344

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
1.010
Поени од реакции
1.689
После home for rent, супер хорорче е и Nocebo. Топли препораки и за двата филма.

И двата заслужуваат една оцена повеќе од тоа што имаат.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.722
Поени од реакции
88.850
Нека стои ова тука...:misticen:

Колку што прочитав од коментарите под видеото, последните два не се сметаат ни за филмови, туку за исечоци од некои gore настани што вистински се случиле. Последниот FUBAR Vol.1 e толку шокантен што не може да се најде никаде, ниту на торенти, туку само на некои скриени darkweb страни.

Последно уредено:
Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
Нека стои ова тука...:misticen:

Колку што прочитав од коментарите под видеото, последните два не се сметаат ни за филмови, туку за исечоци од некои gore настани што вистински се случиле. Последниот FUBAR Vol.1 e толку шокантен што не може да се најде никаде, ниту на торенти, туку само на некои скриени darkweb страни.

го има бе,на редит го најдов линков,кликни 6-7 пати на плеј и ќе се пушти.

едит. не е ова за мене :pov:

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.722
Поени од реакции
88.850

го има бе,на редит го најдов линков,кликни 6-7 пати на плеј и ќе се пушти.

едит. не е ова за мене :pov:
Ѕирнав...зажалив...:jajce:

П.С. Те копкаше да го најдеш видеото а? Ти си класичен пример за curiosity killed the cat :icon_lol:

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
Ѕирнав...зажалив...:jajce:

П.С. Те копкаше да го најдеш видеото а? Ти си класичен пример за curiosity killed the cat :icon_lol:
трејлер некаков побарав баш да видам шо е толку шокантно,не планирав цел да го глеам :D

као на пр. The Human Centipede,зирнав што-како и позз ... едино од Српски филм трејлерот ме заеба цел да го гледам :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom