Хорор филмови

Ми го предложија The Call како добар хорор, мене ми беше досаден и мех иако признавам неколку пати пробуди емоција во мене филмот. Крајот те пост кредит е тежок промашај.

Се на се мех, беше океј за гледање воглавно но ќе го заборавам до вечер.

The grudge е. Најстрашан филм што самга гледаја(и кец и двојка). Ама оргинал јапанска верзија, а не онај полуамеричка.
Ипак мислу дека е од The grudge. Поише личи на јапанку, а и руке су ву повише искривени од туј од The ring.
У The grudge никој никога не убива, сфи умираф од стра или страв што викате ви.
Од тогаш ми стоеше у букмаркс филмов и сега дојдов да те прашам колку годинки имаше кога те плашеше аматеризмов? :D

Од тогаш ми стоеше у букмаркс филмов и сега дојдов да те прашам колку годинки имаше кога те плашеше аматеризмов? :D
Тли...
Под кур ми се скли.
Хехе

Неам појма брат, језиф филм, на јак сараунд, скроз тмно, много техаце и ваљда у средну беше.

Језиви ефекти, морбидно дете, црна Дидие Дрогба коса, онај што лази како прекршен паук.

Ај ск ти асл.
Кој ти е најстрашан филм шти ти ги наежија тија бледи јајца хаха.

Одамна немам гледано интересен хорор филм, мислам дека Нема да бидеш сам/You won't be alone е интересен и уникатен филм, искрено не е нешто многу страшен но е сепак вознемирувачки (особено ако се подразмисли за делата на главниот лик), барем мене ми остави вакви чувства. Плус што е наш македонски.

Океј технички австралиски е филмот, али директорот е Македонец и се зборува на македонски во него. :P

MV5BMmU2MDkyZWMtYjJmNi00YjE1LWIzODctZjNjZmY0OGMzNzQzXkEyXkFqcGdeQXVyMDM2NDM2MQ@@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom