Хорда или Алианса

Алианса или Хорда

• Вкупно гласачи
    220
Член од
27 април 2006
Мислења
108
Поени од реакции
2
abe sea izvinete na izraz ama Horda ftw
uste snolicki vi trebaat u toa night elfskite glavi i direktno na zlatno slavejce
Ustvari sto se zamaram ja nihilum se horda

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
A na vas uste rogovi vi trebaat pa direktno vo stala. Pa cekaj malku veke gi imate ahhahahha :pos2:

Член од
23 ноември 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Abe ostaj ti nihilum nego sekoj dobar igrac na wow kako prvo ke ti kaze deka hordata ti se zakon zasto nema tolku deckurlii da te zamaraat a i plus koa planiras da si pravis heroj onaka samo procitaj koi racial ti gi dava horda a koj alijanca uste togas ke svatis deka alijanca imaat racial samo za bjezenje a horda mislam ORC BERSEKER :D UNDEAD WILL OF THE FORSAKEN :D to ti se For the wind raciali :P pa zatoa ako planirate da igrate wow stvarno si razmislete so planirate da igrate posto ako idete alijanca pokasno ke se kaete mnogu :P pozz do site igraci i FOR THE HORDE

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
Ja igram alijansa i site karakteri mi se alijansa. Voopsto ne se kaam za izborot a za decista ne sum bas siguren deka vo alijansa ima poveke

Член од
23 ноември 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Znaci ti nemas ni eden char 70 cim ne znaes :D toa go znae sekoj so krenal barem eden heroj

R

Rikiboy

Гостин
aj be bas da vidam draenei pall vs blood elf pall pa ke mraeme muabet.blood elf na silence ke se izvlece.e dobro 2 sekundi so se koga draeneiot za 10 sec ke go naprai na blood elfot sarma.Alliance OWNZ!!!For Sir Lothar!!!

S

StormRage

Гостин
LOL

For blood and honor!!

MA NEMOJ
Prvo meni ja slikata a posle kazuvaj... ok ako ok poznavam raboti imas slika od Illidan Stormrage koj voedno e nightelf a to znaci deka e od ALLIANCE epa sega... vidi tuka

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Јас имам играно Alliance и на тоа ќе останам овие Хордите се грозни.!

R

Rikiboy

Гостин
Alliance:slabi to4ki:Neorganizirani i falbadzii.
jaki to4ki:Pojaki od horde na kjotek.
Horde:Slabi to4ki:Slabi na kjotek i (bez navredi)pi*ki
jaki to4ki:Organizirani i si pomagat

IMA I ISKLUCOCI:IMA I ALLIES KOI SE KAKO HORDE,A IMA I HORDE KOI SE KAKO ALLIES:star:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
HAHA. So blood elf rogue raspartaliv eden draenei 8 levela pogolem od mene.
Covekot ne znaese sto go snajde
aj be bas da vidam draenei pall vs blood elf pall pa ke mraeme muabet.blood elf na silence ke se izvlece.e dobro 2 sekundi so se koga draeneiot za 10 sec ke go naprai na blood elfot sarma.Alliance OWNZ!!!For Sir Lothar!!!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
60
Поени од реакции
3
Abe ostaj ti nihilum nego sekoj dobar igrac na wow kako prvo ke ti kaze deka hordata ti se zakon zasto nema tolku deckurlii da te zamaraat a i plus koa planiras da si pravis heroj onaka samo procitaj koi racial ti gi dava horda a koj alijanca uste togas ke svatis deka alijanca imaat racial samo za bjezenje a horda mislam ORC BERSEKER :D UNDEAD WILL OF THE FORSAKEN :D to ti se For the wind raciali :P pa zatoa ako planirate da igrate wow stvarno si razmislete so planirate da igrate posto ako idete alijanca pokasno ke se kaete mnogu :P pozz do site igraci i FOR THE HORDE

WTF !! for the wind raciali ?? :pos2: ц ц ц нема везе цел текст

E

error

Гостин
Јас играм хорда на оргинален сервер и ова со "raciali" нема врска. Undead точно дека има Will of the forsaken и е многу добра работа за ПВП , ама пак затоа Gnome има Escape Artist, a Human има Perception. Поентата е дека двете страни имаат добри работи...се зависи од играчот. Нема врска дали е Blood Elf или Dwarf ако знае човекот да игра ке ве победи независно дали е Horda или Ally.

Kajgana Shop

На врв Bottom