Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.638
Поени од реакции
9.845
Ne, voopsto ne e glupo, naprotiv toa e i cela poenta na temata. Normalno e deka posakuvas da e zivo i zdravo, no ne posakuvas da e gej zatoa sto znaes deka toa se kosi so osnovnite tvoi parametri za zdravo. Isto i za normalen zivot? Sto podrazbiras ti pod normalen zivot ako deteto ti e gej. Edno so drugo ne odi. Kakov e toj normalen zivot kako i site koga od start ne gi ispolnuva kriteriumite za normalen.
Za prifakjanjeto posle toa e sosem drug muabet. Ke go prifatis i da e gej, i da slepo i gluvo, mentalno zaostanato, more skoro i da nema pricina od koja bi se otkazala od nego, no toa nema nikakva vrska so negovata normalnost ili ne.
Ќе ти кажам сто пати, не знам што си се запнал со тоа исто па исто. И да земам да посакувам какво да е, нема да ми текне да си речам само геј да не е. Здраво и живо значи рековме, нормално, значи со кој сака нека биде додека е среќен, а за нормалноста што ми ја збориш ти дека нема да живее нормален живот и по моја логика да е нормален а геј е заради таквите ко тебе, што ќе го етикетираат ко оболен и ненормален и така ќе го третираат. Само заради тоа не би посакала да е геј.

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.548
Поени од реакции
2.691
Вие ко од вчера да сте на форумов, најдовте кого да му се објаснувате :pos:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.415
Поени од реакции
24.138
Последно уредено:
Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Slobodno prosvetli ne okolu pederlukot. Ne si ja stegaj dusata.
Автоматски споено мислење:

I mene mi kazvale kolku boli koga ke si ja skrsis rakata. Vervaj duri jas ne ja skrsiv, pojma nemav :(.
Е, и мене една така ми кажуваше како му ја масирала простатата на дечкото, па ми стана нелагодно, ама сигурно него му било уште понелагодно дури не се навикнал.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.415
Поени од реакции
24.138
Е, и мене една така ми кажуваше како му ја масирала простатата на дечкото, па ми стана нелагодно, ама сигурно него му било уште понелагодно дури не се навикнал.
A ti se navikna ili uste ti e nelagodno?

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
Slobodno prosvetli ne okolu pederlukot. Ne si ja stegaj dusata.

I mene mi kazvale kolku boli koga ke si ja skrsis rakata. Vervaj duri jas ne ja skrsiv, pojma nemav :(.
Владе... мислам дека некогаш хомосексуалноста е логична.... пример...

Замисли на пуст остров две жени ... и @callejón de la muerte

Љ.
:coffee:

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932
I?
Dovrsi si ja mislata. Ne sum vidovit.
Мислите шо ми идат ако ги преточам овде луси ќе ме банира... или ќе ги цени па префрли во еротските колумни, па ќе бидат и сценарио за лезбиан порн.

А они ќе научат сами и да ловат риба... се само да не се зависни од него.

И ќе се лижат пред него а он ќе се нервира... додека прави логичка дедукција.

Љ.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.415
Поени од реакции
24.138
Тебе да ти е лагодно за простата муабет да слушаш :popce:
Covek uci dur e ziv.
I sega uste ti e nelagodno ili se navikna?

Мислите шо ми идат ако ги преточам овде луси ќе ме банира... или ќе ги цени па префрли во еротските колумни, па ќе бидат и сценарио за лезбиан порн.

А они ќе научат сами и да ловат риба... се само да не се зависни од него.

И ќе се лижат пред него а он ќе се нервира... додека прави логичка дедукција.

Љ.
Rizikuvaj. I da se naljuti sto. Dusata ne ke ti ja zemi. Ke jadis nekoja nedela ban ili opomena. Toa e mala cena za slobodata na govor.
Ete te zamisluvam na pust ostrov so dve zeni i forumskiot kolega koj go spomna. I posle sto?

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Владе... мислам дека некогаш хомосексуалноста е логична.... пример...

Замисли на пуст остров две жени ... и @callejón de la muerte

Љ.
:coffee:
Сине, знаеш и сам дека у општеството има ногу видови пусти острови.
И тука на форум има. И некои од нив не се ни свесни дека се издаваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom