.:MadMan:.
Ретардиран
- Член од
- 20 август 2010
- Мислења
- 843
- Поени од реакции
- 1.781
Може да ја поткрепиш некако констатацијава!? Не мене лично, туку општо на сите да ни појасниш како дојде до заклучоков?Pederlakot e bolest
Значи стварно ми се мачи коа ќе видам нешто вакво, ми се мачи зашо и ја некад бев ваков идиот. Педеркалот постоел, постои и ќе постои и никој неможе да го промени тоа, најмалце па вие хомофобите од кајгана форум. Јас несфакам како може да не ви е јасно, толку ли неможете да размислите и да сфатите дека педерлукот не е она што го даваат на телевизија само, не се сите брадести жени, и мужи со пички и цицки. Има нормални, успешни, 100пати по луѓе од нас „нормалните“ со кои може да сврзиш „нормален“ муабет и да испиеш кафе и никад да не помислиш на тоа еј овој е педер/лезбејка.
Незнам стварно од кога стана толку битно тоа кој сме и што сме?
Љубовта се базира на кеш...
Другарството на лична корист...
Луѓево се делат на педери/лезбејки и „нормални“
Кафе муабетиве се кој што облекол, кој со кој се ебел....
Одамна не постои општо добро, секој за себе си гледа кога веќе е вака зашто онда не си го гледате својот живот? Остајте ги педерите да си го живеат и они нивниот...Цел свет нема да се попедерчи, нема да напраат инвазија, од шо се плашите?
И не ме цитирајте на темава, не планирам да се расправам, објаснувам, и ширам пропаганди..