Описмени се.
Незнам што не е јасно
Каков одговор wow...Zoofilija или сексуално пореметување чие сексуално возбудување на човекот го има кон животните, медицината ги води како болест parafilija во категорија со душевни пореметувања шифра на болеста почнува со F65, примена јавно на парафилија, зоофилија се казнува иако се смета дека е пациент т.е. уживателот психички е болен со пореметена сексуалната склоност кон животно кое се сведува на исто ниво како педофилија и е казливо со закон!
...според тоа вакви јавни слики во име на ,,либерализам,, - слобода би требало модераторот на оваа подтема да ги цензурира т.е. да ги ИЗБРИШЕ ОВИЕ СЛИКИ , поради читање на форумот од млада популација што би можело да ги толкува погрешно работите кои се водат како психолошко пореметување, болест со шифра F65, казливо со закон зоофилија!
Па уше да сфатевте дека фотката ми е иронична па и некој wow одговор ќе беше ДебиланаКаков одговор wow
Каде со навредиве сонц?Дебилана
Taka treba za homofobite !!!1Каде со навредиве сонц?
Добро прашање. Прашај си ги форумските другарчиња, нека одговорат па ја ќе ти одговорамКаде со навредиве сонц?
Се тригернуваш на коментари за јавни личности, а ти самиот навредуваш членови. Интегритетот аш?Добро прашање. Прашај си ги форумските другарчиња, нека одговорат па ја ќе ти одговорам
Извини, вие сте тие примери за интегритет, интелигенција, дебатирање, факти итн од кои треба да учиме. Стварно извини шо немам интегритет нит па култура и ти го навредив другарчето што не е јавна личност и за кое не се тригернувам.Се тригернуваш на коментари за јавни личности, а ти самиот навредуваш членови. Интегритетот аш?
Речи ми дебилана в очи па да те демолирам.Па уше да сфатевте дека фотката ми е иронична па и некој wow одговор ќе беше Дебилана
Ок. Буљо како кажешОписмени се.
Ок. Буљо како кажеш