Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33
Сакаш да кажеш дека е бисексуалност за сите животни пошо ти така мислиш или оти така е докажано? :D Линкот што јас ти го пратив е листа на животни што покажале ХОМОСЕКСУАЛНИ ЗНАЦИ, а не бисексуални. Има разлика меѓу хомосексуалност и бисексуалност. Ама и да се бисексуални ко шо ти викаш (а тие на линкот не се) што мења тоа у фактот дека и кај животните постојат истополови односи?
Homosexual behavior in animals is sexual behavior among non-human species that is interpreted as homosexual or bisexual.

Тие на линкот се бисексуални. Сигурно прв пат го отвараш линкот, и да не ти спомнев немаше никогаш да размислуваш на таа тема. Точно е дека има голема разлика помеѓу бисексуалност и хомосексуалност. Бисексуалците можат да бидат општо прифатливи за целото општество затоа што кога сите би биле бисексуалци репродуктивните органи би ги користеле и за тоа што самото име кажува, за што служат за разлика од хомосексуалците кои не можат да се размножуваат.

S

staycalm

Гостин
Homosexual behavior in animals is sexual behavior among non-human species that is interpreted as homosexual or bisexual.

Тие на линкот се бисексуални. Сигурно прв пат го отвараш линкот, и да не ти спомнев немаше никогаш да размислуваш на таа тема. Точно е дека има голема разлика помеѓу бисексуалност и хомосексуалност. Бисексуалците можат да бидат општо прифатливи за целото општество затоа што кога сите би биле бисексуалци репродуктивните органи би ги користеле и за тоа што самото име кажува, за што служат за разлика од хомосексуалците кои не можат да се размножуваат.
Искрено не знам со кои зборови веќе да ти објаснам и каков линк да ти дадам, ти пак твојот филм си го тераш. (y)

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33
Искрено не знам со кои зборови веќе да ти објаснам и каков линк да ти дадам, ти пак твојот филм си го тераш. (y)
Ајде најди ми листа на бисексуални животни на википедија штом го земаш како сигурен извор. Истата листа е, се е објаснето само кој да чита.

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33
Кога закличивме дека љубовта е љубов, дали мислите дека во светов се потребни инцест паради и зоофил паради?

S

staycalm

Гостин
Кога закличивме дека љубовта е љубов, дали мислите дека во светов се потребни инцест паради и зоофил паради?
Ако го гледаш видеото гледај го ако не не го гледај ама најважно не замарај со неповрзани теми ебате.

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33
Ако го гледаш видеото гледај го ако не не го гледај ама најважно не замарај со неповрзани теми ебате.
Го изгледав видеото и не знам зошто ама ме асоцираше на тоа дека не сте само вие загрозени. Кога ти можеш да имаш секс со маж, зошто некој татко не би можел да има секс со неговата ќерка.[DOUBLEPOST=1515370714][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
S

staycalm

Гостин
Го изгледав видеото и не знам зошто ама ме асоцираше на тоа дека не сте само вие загрозени. Кога ти можеш да имаш секс со маж, зошто некој татко не би можел да има секс со неговата ќерка.[DOUBLEPOST=1515370714][/DOUBLEPOST]
Није и теби лако друже

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33
Какво образложување очекуваш за споредување на хомосексуалност со инцести и зоофили. КАКВО??? Ти сам не распознаваш, јас ќе ти образложувам?
Која е разликата те молам објасни ми.

Kajgana Shop

На врв Bottom