Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33
Овде дискутираме, разменуваме мислења и искуства. Нема потреба од лажење. После овој коментар изгубив желба да дискутирам со тебе.
Исто и јас. Не сакам да разговарам со лажговци. Таков пример како што даде ти е неверојатен. Кучето е животно и кога има сексуален нагон не бира на што ќе се испразни, дали на куче, кучка, човек или било што.

S

staycalm

Гостин
Немам проблем. Ко што кажав за мене ова е циркус. Си се претставуваат вака, па оставаат слика дека сите хомосексуалци се вакви. Вие треба да си имате проблем, вас ве претставуваат, не мене.
И што е со децава на парадата?

Како можеш да правиш таква споредба? За што се прават карневалите, а за што геј парадата?
И пак ќе прашам. Дали според вас хомосексуалноста е природна и нормална?
Jaс кажав шо имам да кажам, невкусна ми е голотијата и фетишите прикажани ама не сум хитлер па да барам то да се убије.
Децата ако се доволно возрасни да одлучат сами дали да одат или не it's fine.

Да, хомосексуалноста е природна, а уште повеќе и нормална.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33
Jaс кажав шо имам да кажам, невкусна ми е голотијата и фетишите прикажани ама не сум хитлер па да барам то да се убије.
Децата ако се доволно возрасни да одлучат сами дали да одат или не it's fine.

Да, хомосексуалноста е природна, а уште повеќе и нормална.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior
Само што листава ти е на бисексуални животни.
Не барам ни јас да се убијат, нека прават што им душа сака.
Виде колкави се децата? Јас на тие години мислев дека половиот орган ми служи само за уринирање.

S

staycalm

Гостин
Само што листава ти е на бисексуални животни.
Не барам ни јас да се убијат, нека прават што им душа сака.
Виде колкави се децата? Јас на тие години мислев дека половиот орган ми служи само за уринирање.
Бисексуални се животните шо се ебеле само со други машки животни? Нов термин некој ваљда за животните?
Како тоа нека прават што им душа сака а претходно викаше дека е циркус дека не треба да постои дека ова дека она?
Не сум видел, прати каде ги виде за да видам и јас :D

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33
Бисексуални се животните шо се ебеле само со други машки животни? Нов термин некој ваљда за животните?
Како тоа нека прават што им душа сака а претходно викаше дека е циркус дека не треба да постои дека ова дека она?
Не сум видел, прати каде ги виде за да видам и јас :D
Не, туку тие животни што се на листата имаат секс со двата пола. Ко што можеш да прочиташ на другиот линк што е под листата. Пишува дека е забележан однос помеѓу ист пол, не дека е само помеѓу ист пол.
Не реков дека не треба да постои. Нека прават што сакаат, мене ми оставаат таков впечаток, дека е циркус. Не ги терам јас да не го прават тоа.
Децата ги видов на видеото што ми го прати ти. Очигнедно ни ти не ги гледаш видеата ниту пак читаш што пишува на линковите што ги постираш, а очекуваш јас да ги гледам и читам.

S

staycalm

Гостин
Не, туку тие животни што се на листата имаат секс со двата пола. Ко што можеш да прочиташ на другиот линк што е под листата. Пишува дека е забележан однос помеѓу ист пол, не дека е само помеѓу ист пол.
Не реков дека не треба да постои. Нека прават што сакаат, мене ми оставаат таков впечаток, дека е циркус. Не ги терам јас да не го прават тоа.
Децата ги видов на видеото што ми го прати ти. Очигнедно ни ти не ги гледаш видеата ниту пак читаш што пишува на линковите што ги постираш, а очекуваш јас да ги гледам и читам.
Не јас, очигледно ти не читаш.
For these animals, there is documented evidence of homosexual behavior of one or more of the following kinds: sex, courtship, affection, pair bonding, or parenting, as noted in researcher and author Bruce Bagemihl's 1999 book Biological Exuberance: Animal Homosexuality and Natural Diversity.
Во текстот има точно 34 пати спомнато homosexual а ти 99 пати повтори bisexual (y)(y)

Трипл Што?

#Протестирам
Член од
30 декември 2017
Мислења
97
Поени од реакции
33
Не јас, очигледно ти не читаш.
For these animals, there is documented evidence of homosexual behavior of one or more of the following kinds: sex, courtship, affection, pair bonding, or parenting, as noted in researcher and author Bruce Bagemihl's 1999 book Biological Exuberance: Animal Homosexuality and Natural Diversity.
Во текстот има точно 34 пати спомнато homosexual а ти 99 пати повтори bisexual (y)(y)
Homosexual behavior in animals is sexual behavior among non-human species that is interpreted as homosexual or bisexual.
Чекам реплика и за децата на парадата што ги тераат нивните геј очуви или маќеи да одат.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Збориш за неговиот потпис, си го видел ли твојот потпис? XD

S

staycalm

Гостин
Homosexual behavior in animals is sexual behavior among non-human species that is interpreted as homosexual or bisexual.
Чекам реплика и за децата на парадата што ги тераат нивните геј очуви или маќеи да одат.
Сакаш да кажеш дека е бисексуалност за сите животни пошо ти така мислиш или оти така е докажано? :D Линкот што јас ти го пратив е листа на животни што покажале ХОМОСЕКСУАЛНИ ЗНАЦИ, а не бисексуални. Има разлика меѓу хомосексуалност и бисексуалност. Ама и да се бисексуални ко шо ти викаш (а тие на линкот не се) што мења тоа у фактот дека и кај животните постојат истополови односи?

Kajgana Shop

На врв Bottom