Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127
S

staycalm

Гостин
Простациве шо ја праат промискуитетноста као демек геј ствар се најјаки, пошо уствари стрејт мажите никад не можат да бидат курви, само жените можат, и геј мажите. Стрејт маж е фраер ако ебе многу жени :pos:Да ви се помочам на хетеронормативното примитивно размислување.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Простациве шо ја праат промискуитетноста као демек геј ствар се најјаки, пошо уствари стрејт мажите никад не можат да бидат курви, само жените можат, и геј мажите. Стрејт маж е фраер ако ебе многу жени :pos:Да ви се помочам на хетеронормативното примитивно размислување.
Шо да ви прам ко сте такви, и шо промискуитетот не котира високо на скалата на добрите човечки особини

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Стрејт маж е фраер ако ебе многу жени :pos:
А кој е фраер? Тој што не ебе? Тој што изгледа убаво а не ебе? Тој што има јака кола/многу кеш и не ебе?
Не знам што не ти е јасно.
Ене, дефиницијана за фраер вели „популарен во друштвото“ и популарниот во друштвото е оној кој најмногу ги пали жените и најчесто он ебе многу жени.
Е сега, тоа што ти мислиш дека зборот фраер треба да има друга дефиниција, е твој проблем.

S

staycalm

Гостин
А кој е фраер? Тој што не ебе? Тој што изгледа убаво а не ебе? Тој што има јака кола/многу кеш и не ебе?
Не знам што не ти е јасно.
Ене, дефиницијана за фраер вели „популарен во друштвото“ и популарниот во друштвото е оној кој најмногу ги пали жените и најчесто он ебе многу жени.
Е сега, тоа што ти мислиш дека зборот фраер треба да има друга дефиниција, е твој проблем.
Не се прај прост бе. Ви ги кажувам дуплите стандарди.
Ако мажот ебе многу жени ондак одма по ретардирана дефиниција е фраер, а доколку жената се ебе малце повеќе од она шо вас ви е прифатливо ондак е курва. Истото важи и за геј популацијата од ваша страна, ако геј луѓето се ебат многу ондак се курви, сидаши (пошо стрејт луѓето не можат да пренесат сида, логика на секој хомофоб, геј луѓето ја измислиле сидата) и шо не. Ама вие како стрејт мажи сте фраери ако ебете многу.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.417
Поени од реакции
24.144
Ако мажот ебе многу жени ондак одма по ретардирана дефиниција е фраер, а доколку жената се ебе малце повеќе од она шо вас ви е прифатливо ондак е курва. Истото важи и за геј популацијата од ваша страна, ако геј луѓето се ебат многу ондак се курви, сидаши (пошо стрејт луѓето не можат да пренесат сида, логика на секој хомофоб, геј луѓето ја измислиле сидата) и шо не. Ама вие како стрејт мажи сте фраери ако ебете многу.
Ако еден клуч отвора многу брави тогаш е добар клучот. Ако една брава ја отвораат сите клучој тогаш не чини бравата. Така рекол чинам чичко Конфучие пред мнооооогу мнооогу години. По кажвање ептен мудар човек бил.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Проблемот со промискуитетот кај педерската заедница е секојдневна. Не се тоа изолирани случаеви, самите гејој во своите анкети ја откриваат таа ужасна страна на таа сексуална заедница.
Тоа не е само проблем на клецкање и примање в дуп, тоа значи и дека нивните заедници се базирани само на телесни уживања и ништо повеќе (затоа и главен аргумент на овдешните хомосексуалци за легализација на брак, им се наследство и парите на партнерот) впрочем во просек една геј заедница трае 5-7 години, исто така геј популацијата страда од огромен број на сексуално пренселиви болести или болести поврзани со секојдневни менувања на партнери, не е тоа само АИДС кој го измислија и раширија гејојте, тука се и сифилис кој е речиси болест на минатото кај нормалната популација, гонореја, канцери, разноразни паразитски бактериски и вирусни инфекции, кои заедно со нарушеното псхичко здравје допринесуваат да животниот век на просечен педер е многу пократок од оној на нормална особа.

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
Мислев дека педрите се од љубов а не “леле шубо ми е ко ќе ми го опнеш“
У ствари статистиките покажуваат дека еден педер во тек на својот краток живот има од сттина па до иљади партнри, така да педерлуко во основа се сведува на телесна дразба и ништо повеќе
Во право си дека често мењаваат партнер, јас сум шизофреничар од болести па затоа сум LTR па и си барам за цел живот и живот за надвор од Македонија. Не се декларирам како геј дека имам проблеми уште на тоа поле нестабилни. Сакав машки од секогаш повеќе, но и жени иако не ме привлекуваат доволно.. Имав деценија и више од животот каде сум асексуален и моментално немам потреба од секс туку само од емоција и некој до мене.

S

staycalm

Гостин
Проблемот со промискуитетот кај педерската заедница е секојдневна. Не се тоа изолирани случаеви, самите гејој во своите анкети ја откриваат таа ужасна страна на таа сексуална заедница.
Тоа не е само проблем на клецкање и примање в дуп, :tapp::tapp::tapp::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:тоа значи и дека нивните заедници се базирани само на телесни уживања и ништо повеќе (затоа и главен аргумент на овдешните хомосексуалци за легализација на брак, им се наследство и парите на партнерот) впрочем во просек една геј заедница трае 5-7 години, исто така геј популацијата страда од огромен број на сексуално пренселиви болести или болести поврзани со секојдневни менувања на партнери, не е тоа само АИДС кој го измислија и раширија гејојте, тука се и сифилис кој е речиси болест на минатото кај нормалната популација, гонореја, канцери, разноразни паразитски бактериски и вирусни инфекции, кои заедно со нарушеното псхичко здравје допринесуваат да животниот век на просечен педер е многу пократок од оној на нормална особа.:чда::sekcza::pos::pos::pos:
[DOUBLEPOST=1496437312][/DOUBLEPOST]
Ако еден клуч отвора многу брави тогаш е добар клучот. Ако една брава ја отвораат сите клучој тогаш не чини бравата. Така рекол чинам чичко Конфучие пред мнооооогу мнооогу години. По кажвање ептен мудар човек бил.
you just went full retard. never go full retard

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Еве ви во Ирска педер стана премиер, шо да биди пичкаму, се гледа дека сте дискриминирани.

Член од
9 јули 2016
Мислења
129
Поени од реакции
52
Аирлија премиер у Ирска. Ќе биде и кај нас. Нели има министер геј у владава сега. Ќе биде.[DOUBLEPOST=1496508981][/DOUBLEPOST]
Во право си дека често мењаваат партнер, јас сум шизофреничар од болести па затоа сум LTR па и си барам за цел живот и живот за надвор од Македонија. Не се декларирам како геј дека имам проблеми уште на тоа поле нестабилни. Сакав машки од секогаш повеќе, но и жени иако не ме привлекуваат доволно.. Имав деценија и више од животот каде сум асексуален и моментално немам потреба од секс туку само од емоција и некој до мене.
Тебе ти треба некој да ти ги љуби брадавиците а истовремено да ти ја масира простатата за да се одлучиш.

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Кој е првиот/а пациент/ка на Mr.Bean?
mr bean.jpg

Член од
23 март 2011
Мислења
1.172
Поени од реакции
1.056
Решение: ако некој е геј да не биде на висока позиција колку и да ја заслужува. Не смее да и се даде права на тие педерите гнасни, не е тоа нормално![DOUBLEPOST=1495569394][/DOUBLEPOST]Ми се свиѓа што @Anon има аватар од геј дечко а е хомофобче срцкасто. ај џст лав ит <3
Во цел свет на наквисоките позиции во државата ти се баш тие . Сигурно имаат повеќе мозок и од мене и од тебе!
Just to let you know!!!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Кој е првиот/а пациент/ка на Mr.Bean?
Прегледај го приврзокот 172339
Навистина личи. :D

Вистина фондот ги покрил трошоците за операцијава за менување пол? Ако е стварно така, алал да им е како си ги распоредуваат приоритетите. Пример, на инфективна немаш сијаличка во вц, да не прајме муабет за сапун.

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513

Вистина фондот ги покрил трошоците за операцијава за менување пол? Ако е стварно така, алал да им е како си ги распоредуваат приоритетите. Пример, на инфективна немаш сијаличка во вц, да не прајме муабет за сапун.
За Србија прочитав дека фондот од 2012 наваму покривал по 2/3 од цената на операцијата, за тука немам инфо како го извеле ова, со оглед дека е во Систина не сум сигурен дали фондот покрил нешто.
Јбг, батали сијалици, битно е да се угоди на овие пореметените случаеви за да се осеќаат подобро во сексуалниот живот, дотичниов господин, т.е сега веќе госпожа досега можел да го прими само отпозади, сега ќе може и однапред, али баш ме интересира колку евриќи го кошташе задоволството.

S

staycalm

Гостин
Во цел свет на наквисоките позиции во државата ти се баш тие . Сигурно имаат повеќе мозок и од мене и од тебе!
Just to let you know!!!
Ироничен ми е постот. Just to let you know :)[DOUBLEPOST=1496536421][/DOUBLEPOST]

Не е вистина.[DOUBLEPOST=1496536526][/DOUBLEPOST]Необразована багра новинари. Тргнувајќи од веб сајтови па до телевизии како Шител и остали. Да го оставиме на страна тоа што се трансфобични де. Али ПРОМЕНА НА ПОЛ?! Пол не се менува бре неписмењаци едни. Леле у каква држава живеам човече.

Kajgana Shop

На врв Bottom