Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
АКО ТИ И МАЖ ТИ СТЕ ВО БРАК, И ПРИ СМРТЕН СЛУЧАЈ НА ЕДЕН ОД СОПРУЖНИЦИТЕ, ДАЛИ ДРУГИОТ НАСЛЕДУВА НЕШТО ИЛИ НЕ?! ИЛИ САМО НА ХАРТИЈА?[DOUBLEPOST=1495816859][/DOUBLEPOST]
Јас сум повеќе од способен да проценам со кој пол треба да имам односи според она што мене ме привлекува, а функцијата на аналниот отвор ми е многу повеќе од позната, впрочем и стрејт парови имаат анален секс, но ти си доволно игнорантен па не си запознат со тоа, или тоа ти одговара. Јас не ти давам дијагноза, ти ми даваш мене, јас ти кажувам дека немаш право да ми даваш дијагноза јер сигурно не си психијатар а уште помалку некаков доктор.
Барај си некој дедо од твојот род и оди прави брак каде што е дозволено, ќе скини конци за брзо, па ќе го лапнеш имотот ;)

S

staycalm

Гостин
Барај си некој дедо од твојот род и оди прави брак каде што е дозволено, ќе скини конци за брзо, па ќе го лапнеш имотот ;)
Фала за идејата мизеријо, но ако веќе стапувам у брак со дедо тоа ќе биде за документи, у Америка :*

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
http://www.haemosexual.com/wp-content/uploads/2016/12/03_ILGA_WorldMap_ENGLISH_Overview_May2016.png
Поздрав мачко, истражувај малце пред да јадеш лајна. Во секоја нормална и напредна држава во светот ЛГБТИ правата се признати, види ги оние во кои не се, и оние во кои има казни за истото па ќе ти стане јасно во кој кош е нашево државиче. Плус Тајван е се' поблиску до легализирање на истополови бракови.
Ај сеа мрш иам за учење за матура.
Имаш ли мапа на држави каде педераната страда најмногу од психички проблеми и си го одзема масовно животот?.
Слушнав дека тоа се холандија, австралија канада америка.... тие шо ти се во зелената зона.
Додека во русија кина индија, нема такви.
Поздраво е да си педер во саудиска арабија од колку во амстердам.
а и ти некао нервозно ми делуваш, кажи му дома нека тргнат жилети ортоми и нека заклучуваат балкунска врата

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
АКО ТИ И МАЖ ТИ СТЕ ВО БРАК, И ПРИ СМРТЕН СЛУЧАЈ НА ЕДЕН ОД СОПРУЖНИЦИТЕ, ДАЛИ ДРУГИОТ НАСЛЕДУВА НЕШТО ИЛИ НЕ?! ИЛИ САМО НА ХАРТИЈА?
Кој ти курац бе да ми пишуваш со големи букви?
Се надевам не се сите педери исфрустрирани ко тебе, тешко на оној кој те трпи, бетер од пет жени во пмс си.

Сега видов дека си дете уствари, ако стварно полагаш матура. Оди учи и не многу изигравај памет на темава, да си мое дете има секој ден ќотек да јадеш, не дека си педер, туку дека си некултурна и лигава будала.

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Фала за идејата мизеријо, но ако веќе стапувам у брак со дедо тоа ќе биде за документи, у Америка :*
И во педерлукот ве има „курви“, за документи си спремен со дедо да се опниш и уште на други мизерија викаш :tapp:
Гледај барем црнец да е дедото.

S

staycalm

Гостин
И во педерлукот ве има „курви“, за документи си спремен со дедо да се опниш и уште на други мизерија викаш :tapp:
Гледај барем црнец да е дедото.
не сум по црнци ја[DOUBLEPOST=1495825021][/DOUBLEPOST]
Кој ти курац бе да ми пишуваш со големи букви?
Се надевам не се сите педери исфрустрирани ко тебе, тешко на оној кој те трпи, бетер од пет жени во пмс си.

Сега видов дека си дете уствари, ако стварно полагаш матура. Оди учи и не многу изигравај памет на темава, да си мое дете има секој ден ќотек да јадеш, не дека си педер, туку дека си некултурна и лигава будала.
По грешка срце извини :(
Не изигравам ја памет, сигурно е тешко кога некој (најверојатно) дупло помал од некои од вас има далеку поголем интелект и отворен ум. ОК е, ве разбирам ;)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Не изигравам ја памет, сигурно е тешко кога некој (најверојатно) дупло помал од некои од вас има далеку поголем интелект и отворен ум. ОК е, ве разбирам ;)
Срце мало она. Матурата не ти е помината, нашол за интелект и предизвици и умови да зборува. :pos:
Лапај си муви, само не летај многу. И не препишувај на матура.

S

staycalm

Гостин
Срце мало она. Матурата не ти е помината, нашол за интелект и предизвици и умови да зборува. :pos:
Лапај си муви, само не летај многу. И не препишувај на матура.
Со начинот на размислување што го имаш, дека некој мора да е ХХ години за да зборува за интелект ми се потврдува претходната теза. 10 години постари лица овде на форумов се дупло поглупи и далеку по некултурни будали од мене али who am I to say that, уште не сум поминал матура :love:

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
не сум по црнци ја[DOUBLEPOST=1495825021][/DOUBLEPOST]
Уште да клецниш нешто и толку од педерлукот ;)
Твојов педерлук ми изгледа дека дошол поради корпите удрени од зенцките, ако дете си ќе научиш, гледај само другарите да не научат дека си решил педер да стануваш, оти ем без женски ем мајтап од нив ќе јадиш.

S

staycalm

Гостин
@MAJA 345 Еве ги твоите другарчиња шо поминале матура и се компетентни за зборување за интелект и памет. :icon_lol: Едниот мисли дека ти се пуштам па јадам корпа и секако збори за тоа дека треба да клецнам нешто притоа не знае ни еден факт за мојот сексуален живот, а другиов па со аргументи покажува колку јас имам еднакви права како и останатите! :ајнапиво:[DOUBLEPOST=1495830639][/DOUBLEPOST]
Уште да клецниш нешто и толку од педерлукот ;)
Твојов педерлук ми изгледа дека дошол поради корпите удрени од зенцките, ако дете си ќе научиш, гледај само другарите да не научат дека си решил педер да стануваш, оти ем без женски ем мајтап од нив ќе јадиш.
Другарите мои знаат за мојата ВРОДЕНА хомосексуалност и немаат ништо против тоа, најверојатно е до тоа што не се дружам со празноглави суштества ко тебе..

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
@MAJA 345 Еве ги твоите другарчиња шо поминале матура и се компетентни за зборување за интелект и памет. :icon_lol: Едниот мисли дека ти се пуштам па јадам корпа и секако збори за тоа дека треба да клецнам нешто притоа не знае ни еден факт за мојот сексуален живот, а другиов па со аргументи покажува колку јас имам еднакви права како и останатите! :ајнапиво:[DOUBLEPOST=1495830639][/DOUBLEPOST]
Другарите мои знаат за мојата ВРОДЕНА хомосексуалност и немаат ништо против тоа, најверојатно е до тоа што не се дружам со празноглави суштества ко тебе..
Вродена ти е само глупоста.
Иначе од кого ја наследи хомосексуалноста штом сметаш дека ти е вродена, кој од предците ти е педер и како ти настана од секс на педери?

S

staycalm

Гостин
Вродена ти е само глупоста.
Иначе од кого ја наследи хомосексуалноста штом сметаш дека ти е вродена, кој од предците ти е педер и како ти настана од секс на педери?
За да зборуваш за вродена глупост ќе мора да пишуваш автобиографија.

Kajgana Shop

На врв Bottom