S
staycalm
Гостин
И ја ќе ОДЛУЧАМ да се ориентирам како геј, кажи кое е тоа здружение шо така лесно успева да среди да збришам од тука, БРЗО.Си се измачил да пишуваш реферат очи ме заболеа дури да прочитам, но компарацијата дека ова е на рамниште на спорењето на меѓурасните бракови од Кју Клукс кланот не ти држи вода. Меѓурасните бракови се нормална работа, на крај се сведува на брак меѓу маж и жена и можат да дадат потомство, а Кју Клукс ти е веќе група на луѓе со ментални проблеми, нивното е крајност.
Овие вашите бракови се против целата човекова природа, според природата сме еволуирале да се размножуваме полово и тоа е тоа, ниту едниот ниту другиот пол може самиот да се размножува, на крајот на приказната тоа е нормалната работа, дури и сексот за задоволство кога не е во прашање размножувањето влегува во неприродна работа.
Јас лично не сум во позиција ниту да ве оспорувам ниту да ве одобрувам, иако не би сакал децата да ми растат и да гледаат хомосексуалци што се лапаат по паркови и шетаат фатени за рака не сум во можност да направам некоја радикална промена со која би ве оспорил, ниту пак постои човек што може да го направи тоа во овие „демократските држави“.
Околу привилегираноста, имав скоро случај кога познаник што се одлучил да се ориентира како хомо преку вашите здруженија збриша надвор од тука баш преку некое од здруженијата, тие му посредуваа, му најдоа работа, му најдоа смештај со прст не мрдна во целата ситуација, е сега за истото да го направам јас како хетеро морам да се отепам од полагање на тестови за јазик, нострификација на диплома, тамошите тестови за лиценца за работа во таа земја, да пукнам уште 5000 евра за посредувањата, да вадам бугарски пасош и уште еден куп други циркузи за да може да заминам од вукојебината. Али јбг, вие сте ранливите и за греота, ние сме способните кои имаме на хартија поголеми права и отворени врати во светот![]()