S
staycalm
Гостин
ubi ubi ubi pederaaaa pederaaaa !!1!!!1111уааа педери
ubi ubi ubi pederaaaa pederaaaa !!1!!!1111уааа педери
Неможи оти како за човек се одговараubi ubi ubi pederaaaa pederaaaa !!1!!!1111
И тоа шо викаш..ШтетаНеможи оти како за човек се одговара![]()
Поголем доказ од ова дека имате исти права како и секој нормален амин.И тоа шо викаш..Штета![]()
Дефинитивно. амин + со госпо напретттПоголем доказ од ова дека имате исти права како и секој нормален амин.
Види види па ти си бил прав христијански педер. Вртеше паричка за бадник ?Дефинитивно. амин + со госпо напреттт
те дупам аман (не буквално, не би сакал такво нешто ни јас, а ни ти) атеист сумВиди види па ти си бил прав христијански педер. Вртеше паричка за бадник ?
Оти бе шо ми фали ?те дупам аман (не буквално, не би сакал такво нешто ни јас, а ни ти) атеист сум
Па физички изглед не знам шо или дали ти фали, ама мозок у голема доза.Оти бе шо ми фали ?
Не ке решаваме систем равенки со три непознатиПа физички изглед не знам шо или дали ти фали, ама мозок у голема доза.
Не ке решаваме систем равенки со три непознати![]()
Мугабе е цар
Роберт Мугабе, претседателот на Зимбабве решил да затвори двајца мажи кои јавно ја демонстрирале нивната сексуална определба и наводно сакале да се венчаат. Како што известува изворот, Мугабе ветил дека ќе ги ослободи веднаш штом едниот од нив ќе забремени. Во Зимбабме било каква пројава на хомосексуалност се смета за незаконско дело.
![]()
кој ти е критериунот за издртаност ?? А Неда Украден (1950) што легнува млади дечки е океј ?Малку е погубно што на раја која хомосексуалциве ги става на клада за ширење неморал, воглавно ѝ е океј, па дури и мадафакерско кога некое издртано чиче пробува да легне нешто едвај полнолетно, рецимо. Али добро...![]()