a9mkd
Љетиф
- Член од
- 14 јуни 2015
- Мислења
- 542
- Поени од реакции
- 281
Е да може ти влијае на мозочната активност.Мигрени. Наследно јбга.
Е да може ти влијае на мозочната активност.Мигрени. Наследно јбга.
Мош, ќе погуглам да видам Додуше доста добро се справам јас со таа болест, тебе како ти оди?Е да може ти влијае на мозочната активност.
Со друг? Сваќам еве нема вече...Не го задевај вчера си го видел тој што му се свига
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Организирајте во СкопјеМоже инфо за Парадите на Гордоста во соседниве и така не толку далечни држави како поминуваат од безбедносен аспект и кога се одржуваат вообичаено?
И менталните во Бардовци и Демир Хисар можеби мислат дека се справуваат со ретардацијата.Мош, ќе погуглам да видам Додуше доста добро се справам јас со таа болест, тебе како ти оди?
Да, за жал момакот привлечен е ама е стрејт така да ништо од тоа. Ќе останеме само на привлечноста и ништо не може повеќе да се случи.Не го задевај вчера си го видел тој што му се свига os:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Покрај проблемот со главата што го имаш искажуваш овде некој вид на затскриена љубомора. Те онадуваат редовно? Мислам ништо лично, делуваш на исфрустрирана малце па си тресеш твои психички проблеми на други. А јас не сакам луѓе што пренрсуваат негативна енергија ич.Со друг? Сваќам еве нема вече...
Еден ден ќе биде. Лично ќе се погружижам ако сакаш околу Аце Велики оро да заиграме. Прифаќаш?Организирајте во Скопје
Епа тоа е педерското у вас, сите си стојат зад својата болест само вие изведувате криви дриниИ менталните во Бардовци и Демир Хисар можеби мислат дека се справуваат со ретардацијата.
Појма немаш колку сум ти љубоморна Дур под депресии паднавПокрај проблемот со главата што го имаш искажуваш овде некој вид на затскриена љубомора. Те онадуваат редовно? Мислам ништо лично, делуваш на исфрустрирана малце па си тресеш твои психички проблеми на други. А јас не сакам луѓе што пренрсуваат негативна енергија ич.
Аман па вие со тоа мразење...они сами си прават да бидат одбивни со паради на гордоста, посвојување, женидби итн...Имаш ти видено парада на заболени од рак, туберколоза итн?Еве да речеме дека е болест (а не е), зошто ги мразите? Мразите некој што има рак, туберкулоза, клиничка депресија или еве ајде луѓе со даунов синдром (болест со изразена физичка аномалија, пошто нели се гадите од хомосексуалците)?
Секако. Само што побрзо, одамна не сум бил на навивањеЕден ден ќе биде. Лично ќе се погружижам ако сакаш околу Аце Велики оро да заиграме. Прифаќаш?