Хип хоп културата во Македонија

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855
Џабе зборите сите овие новиве ја немаат таа љубов во траките од 2004. Ја нема таа љубов како порано. Се` е отидено јабана. Не сум некој хејтер и не мразам, не сум поделен на ниедна страна. Се` е вештачко

Никој нема да ги замени. За жал сите ја знаеме реалноста денес каде се момциве, но тогаш ни го претставија рапот во вистинско светло, со вистинска љубов. Нека им е добар животот само, ете имајте пари, ама барем една трака посветете на нас... Ве чекам сите во Ново Лисиче на 22. Барем ќе се изнаслушаме на миксовите на Славчо

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
^У право си до некаде пер но има некои што и сега го праат тоа од љубов но ретки се ебате.

Иначе златната доба си е кејфови но никогаш нема да се врати,се е отидено у курац.

Види ги ЕО тогаш и сега? Колкава е разликата?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
:pos::pos::pos:

Еј ме изнасмеавте бе :D

Да не има зборено против Илуминатите и нашиов? :D :D:ROFLMAO:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.315
Поени од реакции
21.511
:pos::pos::pos:

Еј ме изнасмеавте бе :D

Да не има зборено против Илуминатите и нашиов? :D :D:ROFLMAO:
Не се смеј! Ќе не издисат кога ќе излезе од затвор! Ќе треба после и јас да почнам рап да снимам, за да му вратам. :свиркам:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Не се смеј! Ќе не издисат кога ќе излезе од затвор! Ќе треба после и јас да почнам рап да снимам, за да му вратам. :свиркам:
2Pac - Hit em up

Mista93 - Vsicko ke ve krenam v'vazduh

e aj da si kutime :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
А зошто го мразите Миста ?
Per vidi nekolku posta pogore,ne siri muabeti ebate.

Ko so kaza pogore drugarov mala sala,Mista od mene ima samo respekt za se toa sto go prai. Sum prael dosta muabet so nego,uzivaj :D

Abe a trakite od youtube zaso gi nema? Ja barav ednata neso so jazz beshe imeto..

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Абе вие може се заебавате ама јас озбилен бев. Самиот кажа дека бегал у Бугарија пошто бил осуден тука. Најверојатно го депортирале бугариве и сеа дреме у келија. Коа ќе излезе ќе напраи бум на сцената. Сите рапери така пишуваат текстови по затворските ѕидови и после коа ќе излезат праат парче. Миста ви е ѕвезда во подем. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom