Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.315
- Поени од реакции
- 21.511
Јас секој ден се молам на горнион, да врати LD на дисов, или уште подобро цела Легија! Од утре планирам и во црква да носам дарови!Ахахахаха колку ми сте јаки жими се. Еден да имаше реално мислење без да гледа за тие што моментално им го лижете газот. Тие што се повеќе од страна на ДНС Екипа и неутралците го поддржуваат Бизи, а другиве што си го имаат со Легијата го хејтаат го плукаат. Јас сакам да врати Пеше на ова или цела Легија, за после да се замеша и чичко Аге па да се кршат кичми. А и добри дисови ќе има, yeaah
Интересно беше додека Тонка и Тонка се гризеа, некако после тоа се стиши атмосферата, редно беше да започне некој со нешто ново.
Лично, ги почитувам двете страни. Но, неможам да замразам некој само поради тоа што направил дис против "моите" т.е страната/екипата со која си го имам повеќе, која ја симпатизирам повеќе.
Неможам да ги разберам луѓето кои претходно го почитувале Бизи, секогаш имале пофални зборови за него, пофални коментари на YT, им бил еден од омилените, го слушале редовно...
Вади Бизи дис за "нивните" и одеднаш Бизи станува лош артист, провинцијалец, клошар, тапа, нивен најголем непријател, почнал да прави рап пред една недела, имал лоши текстови, лоша продукција (за ова до некаде се во право... ), немал флоу и слични глупости.
Како бе така преку ноќ од ваш омилен артист кој сте го слушале редовно и сте имале позитивно мислење за неговиот квалитет, станува најлош артист?
Кога го спомна веќе Аго.. Аго нема потреба да се меша, ако не е лично испровоциран! Дисот од Бизи беше за LD и за Легијата т.е некои луѓе од Легијата. Кога Легијата би вратила на ова, тоа треба да го направи и насочи исклучиво кон Бизи. Затоа не гледам причина зошто Аго би се мешал во ова, единствено Дудо може да се замеша и да стаи се на кур ако го фатат психите..
Се логирав за да ја постирам, одлична трака!