Хип хоп културата во Македонија

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Poppa G е многу добар, другиов дечко не ми е ништо посебен, али е доста млад така да се на се топ песна.

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Se naogjam vo golemi problemi na licen plan zatoa moram da go napravam ova nesto i da napravam nekoi novi cekori oti planovite koi gi zacrtav pred 2/3 godini, do denes site si gi ostvariv, sega e vreme da nacrtam nov plan za narednite godini i da go ziveam toa nesto. Do togas kje me nema od sekade.

Se najdobro.
У апсаана ќе идеш? Решија да те екстрадираат бугариве изгледа.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Еј сеа дека ме испровоциравте, РАП? Ма каков Рап, ропот е музика? Ги отрувте децава со глупости. Но, вие таа бљвоштина што ја правите сеуште не сте ја разбрале. Морони...

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
Еј сеа дека ме испровоциравте, РАП? Ма каков Рап, ропот е музика? Ги отрувте децава со глупости. Но, вие таа бљвоштина што ја правите сеуште не сте ја разбрале. Морони...
Во право си царе... шо е то рап да се слушало, црнциштата од америка да ги фаворизираме. Рокни си Цеца, Брена или нешто слично, наше балканско, за во кафана... а не со рап да се труја младината... шо има добро во рап музика. Кажи им дека и ти можиш да рецитираш песнички на ритам... Е вакви ко тебе ни требаат, од нигде никаде да се појави некој и да ни ја ПЛЕСНИ вистината во очи, иако не знај шо зборува, а мисли дека знај и се разбира од самата хип хоп култура. Мамичето нивно, тие црнци ќе си играат...

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.315
Поени од реакции
21.511
Алфа & Андреј - Подобар Свет

Одлична трака од новооформената група која сеуште е без име! Инаку, Алфа работи и на негов прв соло албум. Албумот ќе биде партал, знаејќи ги квалитетите на Алфа: флоу 10/10, вокал 10/10, текст 10/10, вистина 10/10...

П

Паган-др

Гостин
Браво за Легијата, тоа е тоа што се бараше. И не треба еднаш годишно да вадат вакво парче и да покажуваат квалитет па да паѓаат после.

Kajgana Shop

На врв Bottom