Божино
4815162342
- Член од
- 27 јуни 2007
- Мислења
- 8.603
- Поени од реакции
- 13.301
Прилеп зема се поголем замав, me like it.Нешто ново од Прилеп, чујте ! тукушто излезено од кујна
Прилеп зема се поголем замав, me like it.Нешто ново од Прилеп, чујте ! тукушто излезено од кујна
У апсаана ќе идеш? Решија да те екстрадираат бугариве изгледа.Se naogjam vo golemi problemi na licen plan zatoa moram da go napravam ova nesto i da napravam nekoi novi cekori oti planovite koi gi zacrtav pred 2/3 godini, do denes site si gi ostvariv, sega e vreme da nacrtam nov plan za narednite godini i da go ziveam toa nesto. Do togas kje me nema od sekade.
Se najdobro.
Da be.У апсаана ќе идеш? Решија да те екстрадираат бугариве изгледа.
Во право си царе... шо е то рап да се слушало, црнциштата од америка да ги фаворизираме. Рокни си Цеца, Брена или нешто слично, наше балканско, за во кафана... а не со рап да се труја младината... шо има добро во рап музика. Кажи им дека и ти можиш да рецитираш песнички на ритам... Е вакви ко тебе ни требаат, од нигде никаде да се појави некој и да ни ја ПЛЕСНИ вистината во очи, иако не знај шо зборува, а мисли дека знај и се разбира од самата хип хоп култура. Мамичето нивно, тие црнци ќе си играат...Еј сеа дека ме испровоциравте, РАП? Ма каков Рап, ропот е музика? Ги отрувте децава со глупости. Но, вие таа бљвоштина што ја правите сеуште не сте ја разбрале. Морони...
Вчера го осетив срањево во Капан Ан, classic instrumental.