Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
значи нема врска ова што го пишуваш.ова е твое мислење зашто ги знајш само Еминем и 50 Цент како рапери и го кажуваш тоа.значи има дел од хип-хоп естрада кој консумираат лесна дрога(кока,марихуана),а не дилаат дрога и не заработуваат од тоа.кога си слушнал ти дека П.Диди,Џеј-Зи... дека биле замешани со дрога???
и ова Дилање Дрога=Сериски убиец не ти го разбирам,за кој од рапериве си чул дека е сериски убиец не знам.само колку да те известам поголеми наркомани нема од Метал сцената со шприцање и ред други ствари.и ако ти смета хип-хопот немој да сериш овде.
Raperski odgovor <3Ke seres i ke si gi jades gomnata 15 godini tuka ebate i metalecot ebate ziva komedija si :pusk:
Ako rapot za tebe e sranje ako ne te interesira so koj k*r se k*rcis na temava a? Odi tamu na tvojata metal tema ako ja ima voopsto....Raperski odgovor <3
Freestyler!! <3
dobro e napreduva rapot vo makedonijasamo treba da doadjaat poveke zvezdi od popoznatite...
ne ni trebaat zvezdi da doagaat be samo legijata da beshe pak kje ni bese dosta najbolje so postoi i treba da sme gordi a ne da koristime komercijala ebenaa eve sea za 2 nedeli LO6 DEN ZA IMPERIJATA adje legijaaa mozete a samo za informacija kje ima use 1 koncert i toa ogromen posle cdto a i rns i peshe(ld pistolero) i dzaka imaat sea promocii posle toa na nivni sopstveni cdnja
1 LJUBOV LEGIJA
ima edna pesna od Eminem se vika Stan slusni ja.........
Баш сеа ја слушам пеер, тоа е добро срање али за вистинско незнам баш. Сеедно те ежи те вади од кожа.
Mc Massacre за Македонците наши само него, закон е дечково и сите песни негови се кул, стварност и реалност слушнете па коментарче