Хендикепирана и нај не-безбедна членка на ЕУ?

Член од
20 март 2009
Мислења
100
Поени од реакции
2
Kaji mi koj ti e prijatel i ke ti kajem kakov chovek si. Dobra prikazka, ne znam deli e bugarska, ama prijatelite na Bobi Cankov beshe celio kriminalitet- Zlatko Baretata ( sega sledstven za ubijstva, otvlichania i narkotrafik), Anton Miltenov-Kljuna - kriminal ubien vo edna sladkarnica vo Sofia, Kosio Dimitrov- Samokoveca ( ubien vo Amsterdam) i oshte i oshte takvi negovi priateli. Bobi Cankov beshe kriminal i ne beshe novinar. Organizirashe radio igri vo sofijskoto radio Viva- sobstvenost na Anton Miltenov - Klijuna i drigi criminalci.

paradigm

The one&only
Член од
11 јуни 2007
Мислења
379
Поени од реакции
5
Само кога прочитам заглавие на тема и ми е jасно оти за Блгариja па прди некоj.И накраj па ние сме наj лошите,а мафиа си има сека држава.Боби Цанков излага многу народ и ги завлече с измами за много пари,па си го получи.Ништо сензационно нема тука :toe:

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Иста Биографија има и мафијашите и новинарите и премиерите и сите политичари кај Источните :toe: Што очекувате.:tapp:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Во цел свет има криминал,во цел свет има убиjства.:toe:
Уште повеке убитиот Боби Цанков беше замесен со мафиjaта и обслужваше нечии интереси.
Тоj си работеше за нив.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.451
Поени од реакции
5.143
Во цел свет има криминал,во цел свет има убиjства.:toe:
Уште повеке убитиот Боби Цанков беше замесен со мафиjaта и обслужваше нечии интереси.
Тоj си работеше за нив.
Секаде има криминал, но има голема разлика колку криминал има во една држава.
А се знае колкав е криминалот во Бугарија - огромен!

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Секаде има криминал, но има голема разлика колку криминал има во една држава.
А се знае колкав е криминалот во Бугарија - огромен!
Можеш да провериш светските сатистики дека убиjствата и криминала во БГ е на нивото на обичниот за Европа.:wink:
Интересно е да се знае дека точно Боби Цанков беше маша во рацете на мафиjaта и не е просто обичен новинар,а беше дел от мафиата.:wink:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.451
Поени од реакции
5.143
Можеш да провериш светските сатистики дека убиjствата и криминала во БГ е на нивото на обичниот за Европа.:wink:
Интересно е да се знае дека точно Боби Цанков беше маша во рацете на мафиjaта и не е просто обичен новинар,а беше дел от мафиата.:wink:
А ти лесно можеш да провериш дека по убиства на новинари Бугарија е прва во ЕУ. :)

Пишувал против мафијата а дали бил со нив, можеш сам да заклучиш зошто му свирнале куршум.

Инаку е добро познато дека Бугарија е црната овца во ЕУ.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
А ти лесно можеш да провериш дека по убиства на новинари Бугарија е прва во ЕУ. :)

Пишувал против мафијата а дали бил со нив, можеш сам да заклучиш зошто му свирнале куршум.

Инаку е добро познато дека Бугарија е црната овца во ЕУ.
Прво не познаваш мафиjата во БГ,коjaто беше на 2 клана -СИК и ВИС.
Тези две групировки водеха "тиха" воjна за териториja,власт и така натаму.Сека една си имаше новинари,медиуми и така натаму финансирани от нив.:wink:
Интересно ми е зашто не убиват новинари от нормалните медии,като БТВ,БНТ,НОВА,....??? А убиват се мошеници како този новинар? Ако не знаеш да ти кажам дека истиот Боби Цанков беше суден за измама преди години.Имаше бомба пред апартмана му,беше уапсан на неколко пати за криминал,говореше проитв един от мафијажите во Софиja.... и уште и уште.
Боби Цанков си беше дел от мафиjaта.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=459578

Член од
6 април 2007
Мислења
1.095
Поени од реакции
443
Неписмени, Боби Цанков никогаш не бил новинар, туку водител на SMS игри со наградни прашања.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Чекај, полека, сега почнаа!:vozbud::vozbud::vozbud:
:pos2: Аjде да видиме коj ке е следваштиот,дали ке е новинар от БТВ или от БНТ или от НОВА или от некоja друга сериозна медиja.:pos2:
Хем не знаеш,хем зборуваш....:kesa:

K

kaiser soze

Гостин
Треба да се потенцира дека убиениот Боби Цанков беше далеку од вистински новинар,човек со мал милион измами зад себе и најверојатно тесни врски со мафијата.Така што овоа за мене е уште една меѓумафијашка пресметка,а не ликвидација на новинар каква што ни е
претставена,иако тоа не го прави чинот помалку грд.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Прво не познаваш мафиjата во БГ,коjaто беше на 2 клана -СИК и ВИС.
Тези две групировки водеха "тиха" воjна за териториja,власт и така натаму.Сека една си имаше новинари,медиуми и така натаму финансирани от нив.:wink:
Интересно ми е зашто не убиват новинари от нормалните медии,като БТВ,БНТ,НОВА,....??? А убиват се мошеници како този новинар? Ако не знаеш да ти кажам дека истиот Боби Цанков беше суден за измама преди години.Имаше бомба пред апартмана му,беше уапсан на неколко пати за криминал,говореше проитв един от мафијажите во Софиja.... и уште и уште.
Боби Цанков си беше дел от мафиjaта.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=459578
fmi што им смета толку фудбалскиов клуб Пловдив

Georgi Kalapatirov - Chairman of Bulgaria's football team Lokomotiv Plovdiv, shot dead in 1995.
Georgi Prodanov - Chairman of Bulgaria's football team Lokomotiv Plovdiv, shot dead in 1995.
Petar Petrov - Chairman of Bulgaria's football team Lokomotiv Plovdiv, shot dead in 1998.
Georgi Iliev - Chairman of Bulgaria's football team Lokomotiv Plovdiv, shot dead in August 2005.
Nikolai Popov - Chairman of Bulgaria's football team Lokomotiv Plovdiv, shot dead in 2005.[10]
Alexander Tasev - Chairman of Bulgaria's football team Lokomotiv Plovdiv, shot dead in May 2007.

Член од
6 април 2007
Мислења
1.095
Поени од реакции
443
За сите оние кои мислат дека со такви тенденциозни теми нешто божем ќе направат :helou: :helou: :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom