Кинг оф д годс у Римску митологију.
Алудира на паганизам Зурла,знаеш нели Наса,Масони,Луцифер и остали
Види Зурла.
Еве ти слика од закривеност на нашу планету,сликана од ISS. E ск ти знам дека ке каеш дека она уопште не постои.
Еве ја ке ти дам едн пример у кој ја ти ГАРАНТИРАМ дека постои.Ја на телевизор иам апликацију 24/7 лајф камеру од ISS,иам и апликацију на телефон Solar Walk Lite,на коју моеш у риалтајм да ги видиш поставености на планете,месечине,поголеми сателити,Хабл а и ISS.
И ск глеј што се дешава.
Пред две године,навечер штракам ги апликацие на тв и викам чекај да виду куде е моментално ISS.Глеам дека ке прелети тачно над Балкан,Скопје,па не е могуќе.
Укључују апликацију на телефон,и тамо е на исту положбу.
Зурла, час на реч,час на пионирски,искачам на тарасу и гу глеам ISS куде прелетуе над Скопје и гу снема.
Абе да умру до јутре ако не ми се деси овој.
Незнам како да ти га докажу овој.
Посилно е од сфи тија тфои пеинт амерички сликичиња.
@PROROKOT
Да,упрао си дека Месечина има и те какфу улогу у создавање на природни услови и катализатор за да на земју се стфори живот.
Ама тој е само мал дел од миљарда случајности кои довеле за да постоимо како што постоимо.
Месечина сигурно не е ставена горе од некоју си вашу вишу силу и тој пази,верници мислиф дека е ставена највише за да сфети навечер хаха, да осфетлуе пут на древни каравани.
Месечине на Јупитер не служиф за ништо.А Јупитер е наш најголем заштитник од поголеми астероиди кои лутаф по соларан систем.