Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.661
- Поени од реакции
- 29.462
А зашто кај мажите кога пред нив ќе излезе женската што си ја постирал, половиот орган им е дигнат, односно каде е тука гравитацијатаТогаш ајде објасни ми зошто големите цицки кај девојките висат надоле а не стојат напред или како балони да летаат нагоре ?
ЛогичноА зашто кај мажите кога пред нив ќе излезе женската што си ја постирал, половиот орган им е дигнат, односно каде е тука гравитацијата![]()
Незгодно ми е да одговорам ради оние што имаат мали цицки а имаат убави газови да не ми се налути некоја. @LustingVertigo се разбира повеќе ќе ти го земе за озбилно...прашањево.Тогаш ајде објасни ми зошто големите цицки кај девојките висат надоле а не стојат напред или како балони да летаат нагоре ?
@Bafra Кај мажи ко тебе? Тоа ти е исто ко да свршиш пред да ебеш... Нели си поврза?А зашто кај мажите кога пред нив ќе излезе женската што си ја постирал, половиот орган им е дигнат, односно каде е тука гравитацијата![]()
Абе за тие со мали цицки ти реков, нека веруваат во рамна земја само цицките да не им се рамни. А кај големите газови и тие малце висат. Што е со гравитацијата ?Незгодно ми е да одговорам ради оние што имаат мали цицки а имаат убави газови да не ми се налути некоја. @LustingVertigo се разбира повеќе ќе ти го земе за озбилно...прашањево.
Автоматски споено мислење:
@Bafra Кај мажи ко тебе? Тоа ти е исто ко да свршиш пред да ебеш... Нели си поврза?![]()
Што е тоа гравитација момак? Прво тоа расчистете. Ако веруеш дека е некаква сила која влече надолу тогаш што е горе а што е долу на земјина топка?Абе за тие со мали цицки ти реков, нека веруваат во рамна земја само цицките да не им се рамни. А кај големите газови и тие малце висат. Што е со гравитацијата ?![]()
Ај за рамна земја имам разбирање зашто 100% веруваш во тоа. Ама да негираш гравитација, движење на планетава (макар и рамна била), да негираш постоење на другите небесни телаШто е тоа гравитација момак? Прво тоа расчистете. Ако веруеш дека е некаква сила која влече надолу тогаш што е горе а што е долу на земјина топка?![]()
@Хептаграм XI ти вика дека не постои горе и долу во Хелиоцентризмот а тоа значи дека не може да биде земјата округла и не постои гравитација. Сега сфаќаш ли за што ти пишувам?Ај за рамна земја имам разбирање зашто 100% веруваш во тоа. Ама да негираш гравитација, движење на планетава (макар и рамна била), да негираш постоење на другите небесни тела![]()
Биди достоен истражувач, скокни од 5 метри висина и кажи ни што е горе, а што доле![]()
Тогаш што е тоа што не влечи надоле, каква е таа сила? (која сила?) Како да го објасниме тоа, сила ли е.. што ли е ? А факт е, сите го гледаме и го чувствуваме тоа во реалноста.@Хептаграм XI ти вика дека не постои горе и долу во Хелиоцентризмот а тоа значи дека не може да биде земјата округла и не постои гравитација. Сега сфаќаш ли за што ти пишувам?
Младиќу,Тогаш што е тоа што не влечи надоле, каква е таа сила? (која сила?) Како да го објасниме тоа, сила ли е.. што ли е ? А факт е, сите го гледаме и го чувствуваме тоа во реалноста.
Мерено е ехееее ,мерено е. Само не сакаш да веруваш. Убаво е да го најдеш научното објаснување преку видео искажано на National Geographic се прикажувшеАко гравитацијата е една од силите од природата, зашто не земеш некој уред и да измериш која е нејзината моќ?...
Eпа тоа те прашувам и јас. Ете не постои гравитација. Што е тоа што им ги влече на жените цицките надоле ? Зошто не им се напрчени напред или зошто не им летаат нагоре ?Што е тоа гравитација момак? Прво тоа расчистете. Ако веруеш дека е некаква сила која влече надолу тогаш што е горе а што е долу на земјина топка?![]()
Да, точно, јас не сакам да верувам у гравитацијата, оти ако е измерлива а мерната единица се појани на „гравитометарот„, ја не ќе морам да верувам, туку ќе знам (дека гравитацијата постои).Мерено е ехееее ,мерено е. Само не сакаш да веруваш. Убаво е да го најдеш научното објаснување преку видео искажано на National Geographic се прикажувше
Ај да одиме по оваа твоја логика; тогаш, зашто луѓето одат на нозете а не на главата?...@The Savior убаво те прашаа, зошто цицките висат надоле. Зошто не висат нагоре?