Фудбал, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
OMFG каков гол на Нејмар од слободен :eek::cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да го видиме голот?:D
Уф гледам на BBC, само што го даде, ќе искочи клип кај и да е :) Оди на темата за општа дискусија ако сакаш да ја гледаш утакмицата, страна поназад имаш упатство како :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Добро име има Швајцарецов што даде гол. Innocent :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Шпанциве ке си ги спакуваат куферите како што ми се гледа ! Склопување на состав од страна на селекторот оценка 0! послаб состав не можеше да најде ... за повозрасни играчи ги зел алба , мартинез и мата .. а нема асолен централен дефанзивец , играч за врска и класа напаѓач !! место овие 3ца возрасни требаше Рамос/Пике , Алонсо/Чави/Иниеста , Солдадо да го повикаја барем за олимпијада за возврат на тоа што не беше на европско .. како и да е ми беа едни од фаворитите до овој момент сега навивам да ги спакуваат куферите што побрзо .. срамотилаци се ова што го гледам со Хондурас!:facepalm:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нека идат у курац Шпанциве, нека си пакуваат куфери од аматери изгубија.. Де Геа, Алба, Мартинез, Муниаин, Мата...:facepalm:

R

Rigel Kent

Гостин
Lele Spanija katastrofa , eden kup stativi .Glaven vinovnik e selektorot kaj go najdoa ovoj :eek:, Tello go vnesuva vo 83 min:mad:

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
E Баш ми се напрај кејфот за Шпанциве исфрустрирани млади копилиња почнаа и со судии да се тепаат не им мојт газето па некој друг им е крив

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.334
Поени од реакции
26.274
Бразил - Белорусија 3:1

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.767
Do kade stigna turnirov bre?? Aj tenisot kje go ispushtam cel, bar ovoj da go fatam vo zavrshnicata.. Koga e finaleto?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom