Фудбалски турнир на фан клубови во Македонија

Член од
4 февруари 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ајде не е проблем кажете кога сакате да се најдеме и ќе продискутираме, само морам да напоменам дека јас зборувам од името на моите членови како претседател на фан клубот и нивна желба е да се игра турнирот со екипи составени од членови на официјални фан клубови.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ајде не е проблем кажете кога сакате да се најдеме и ќе продискутираме, само морам да напоменам дека јас зборувам од името на моите членови како претседател на фан клубот и нивна желба е да се игра турнирот со екипи составени од членови на официјални фан клубови.
Тоа е и моја желба, низ турниров да се промовираат фан клубовите а и да се ојача соработка. Само неи што си работиме во фан клубови си знаеме дека не е лесна работава.
Муабетот е само заа официјални фан клубови.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
I agree за официјалните.
Исто би сакал да нема награди никакви.
Причината е што може да закрви кога се игра за награда (кој учествува на турнинри знае).
Вака најубаво за престиж :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
I agree за официјалните.
Причината е што може да закрви кога се игра за награда (кој учествува на турнинри знае).
ЈАс би за награди, ама ке се договориме. Најбитно е сега да го реализираме состанокот со по двајца претставници од секој фан клуб. А таму се ке биде договорено.

Член од
4 февруари 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
I agree за официјалните.
И јас сум за награди ама нешто симболично, за нашиот турнир имав обезбедено за симболична сума медали кои ги набавив од Џамбо и испечатени плакети за 1,2,3 место ; учество; стрелец; голман; играч...... имаше и други работи за да биде баш онака како турнир - ангажиран беше судија, освежувања за играчите......

Kajgana Shop

На врв Bottom