Ima ambicija i osvoiuva redovno ama dovolno se realni da znat kade stojat so moznostite.Џони не е битно кои се останатите 4 клуба, не можеш да бидеш топ10 клуб у Европа а да немаш амбиции за шампионска титула. Кој си ти? Што си ти тогаш?
Голем тим сме ние бе, топ 10, екстра класа... титула? А не не, ние пласман у ЛШ и на коњ сме........ она мемено со тој црнецот, Дрејк или као и да се вика.![]()
Да не испадне на крај, океј се цените што ќе ги плати Кале... исто ко за Хумелс, премија биле 35 милиони, апсолутно.Cicko Kale mojt da tropne na zoltata vrata ama cenite nema da mu se dopadnat pa ke zirka kaj Leipzigkovci, Hoffenhajmovci i Salkovci. Mnogu ednostavno.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
...у време кај шо 55м фунти се плаќа за Стоунс.Да не испадне на крај, океј се цените што ќе ги плати Кале... исто ко за Хумелс, премија биле 35 милиони, апсолутно.
Од каде толку сигурен ?Ima ambicija i osvoiuva redovno ama dovolno se realni da znat kade stojat so moznostite.
Ова почнав да го пишувам, нека скока сега со цените Дортмунд колку сака.Од каде толку сигурен ?
Кога ќе дојдат на година дена пред истек на договор,што тогаш ? Или пак како со Левандовски кој не сакаше да го продолжи договорот .![]()
Не постои фудбалер што може да го одбие во Баерн во Германија.Тоа приказната со Ројс џабе ја кажува,знаеме како беше случајот со него.Рибери газеше,а тој сакаше зацементирано место во првите 11.Ова почнав да го пишувам, нека скока сега со цените Дортмунд колку сака.
Деца се играчите, нека пораснат за две три сезони кога ќе бараат дуплирање на плати или израмнување со колегите од другите клубови а се пред истек на договор, ќе видиме како ќе биде.
Да не зборам за фрустрацијата од 34252 финалиња и еден трофеј во истите.
Јасно е тоа дека се подолу од Баерн во секој можен сегмент..но исто така факт е дека се зацементирана втора сила во Германија и пополека растат како клуб..можеби Баерн пак ќе му ги купува играчите но тоа ќе оди се потешко и потешко бидејќи ќе треба да чекаат до крајот на истекот од договорите па за да лапнат некој играч,а Дортмунд кога тогаш со вакво домаќинско работење ќе стигни до тоа ниво да му дава уште поголеми плати на фудбалерите што ги имаНе постои фудбалер што може да го одбие во Баерн во Германија.Тоа приказната со Ројс џабе ја кажува,знаеме како беше случајот со него.Рибери газеше,а тој сакаше зацементирано место во првите 11.Кој си бе ти ?
И после откако не успеа во тоа изјави дека само сакал во Дортмунд да оди хаха..
Мислам не сум вчерашен,па да го имам заборавено тој случај.
Дортмунд има пол позиција само во тој поглед,да гарантира првотимско место,инаку со ништо не може да се спореди со Баерн.
Објасни му го тоа на Стелт, тој рече дека Видал ги одбил и многу други, уште чекам да ми ги наброи тие многу други фудбалери што му направиле „назад“ на Баерн.Не постои фудбалер што може да го одбие во Баерн во Германија.
Во право си ,ама џабе му е на Игорче,Дортмунд никогаш нема да бидат толку силни за да се надигруваат со Баерн.Арсенал вечно четврти,овие ќе постанат вечно втори.Јасно е тоа дека се подолу од Баерн во секој можен сегмент..но исто така факт е дека се зацементирана втора сила во Германија и пополека растат како клуб..можеби Баерн пак ќе му ги купува играчите но тоа ќе оди се потешко и потешко бидејќи ќе треба да чекаат до крајот на истекот од договорите па за да лапнат некој играч,а Дортмунд кога тогаш со вакво домаќинско работење ќе стигни до тоа ниво да му дава уште поголеми плати на фудбалерите што ги има
И со Суловци и рудовци па не може дортмунд да им се приближи. Така да ти се тешиш дека земале такви играчи.Tesete se i kupujte gi Sulovci i Rudovci![]()
Tripati gi odbil sto ke zagrize usteИдеално време е за Ројс да го замени Рибери но му ебаа матер повредите и формата му е падната па затоа не загризуваат баварците.
Али никад се незна, на крај да не плаче пак Игорче?![]()