Morgan Freeman
Немодератор
- Член од
- 23 април 2010
- Мислења
- 2.940
- Поени од реакции
- 4.438
Не ми се верува да замине најсикрено. Иако дури и сега би го сакал бар на сезона назад во Јунајтед. Но мислам дека после сезонава нема да се форсира како претходните, да оди над 50 гола по секоја цена. Може и тоа е причината што не му се игра веќе во Шпанија, да не го изеде Меси на крај статистички гледано.
Ништо од идењето на Мбапе, ќе иде и тој во Јунајтед да игра со идолот
Не значи ова дека биле грешка од Скај Спортс, туку дека Рамос блефирал.
Не викам и дека сега се грешка. Стварно постоела средба помеѓу Роналдо и Перез каде што му рекол дека сака да си оди. После тоа од друг португалски медиум излезе информација дека сакал да си оди бидејќи Реал како клуб не му дале доволно подршка за ситуацијава со данокот, иако не поминаа ни 24 часа од кога се дозна дека затајувал данок како Реал излезе со официјално соопштение велејќи дека Роналдо е невин и дека ќе му помогнат во неговите судски спорови. Работата е што и овој пат е блеф, за подобар договор. Даде 10 гола на последните 5 натпревари во ЛШ, ќе освои нова Златна Топка, на Меси ќе му дадат нов поголем договор, нормално е и он да си бара.Не значи ова дека биле грешка од Скај Спортс, туку дека Рамос блефирал.![]()
Е јас ова не го сфаќам, зошто играчина како Роналдо, кој има направено толку многу за Реал да има потреба да блефира за побогат договор? xD Ај и Рамос е значаен дел од Реал, ама е далеку позаменлив фудбалер од Роналдо. Сепак.... кажав и јас, не ми се верува да замине.Не викам и дека сега се грешка. Стварно постоела средба помеѓу Роналдо и Перез каде што му рекол дека сака да си оди. После тоа од друг португалски медиум излезе информација дека сакал да си оди бидејќи Реал како клуб не му дале доволно подршка за ситуацијава со данокот, иако не поминаа ни 24 часа од кога се дозна дека затајувал данок како Реал излезе со официјално соопштение велејќи дека Роналдо е невин и дека ќе му помогнат во неговите судски спорови. Работата е што и овој пат е блеф, за подобар договор. Даде 10 гола на последните 5 натпревари во ЛШ, ќе освои нова Златна Топка, на Меси ќе му дадат нов поголем договор, нормално е и он да си бара.
Небитно, дури и вистина да е ова (а сигурно е затоа што сите излегоа со веста), не верувам дека месеци ќе му требаат, до јули ќе има нов договор