Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
5 март 2018
Мислења
16.768
Поени од реакции
19.076
Поради тоа однесување нешто имаше и закачки со фанови на Атлетико по социјалните мрежи па затоа многу се против овој трансфер, се декларираше како фан на Реал и тој и брат му а потекнува од школата на Атлетико па од таму тој револт на навивачите.
Ќе го среди Чоло со однесување тоа несомнено а ако мрчи ќе заврши како Феликс, ама таа сума која се спомнува е голема, шо знам ...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.719
Поени од реакции
66.884
Поради тоа однесување нешто имаше и закачки со фанови на Атлетико по социјалните мрежи па затоа многу се против овој трансфер, се декларираше како фан на Реал и тој и брат му а потекнува од школата на Атлетико па од таму тој револт на навивачите.
Ќе го среди Чоло со однесување тоа несомнено а ако мрчи ќе заврши како Феликс, ама таа сума која се спомнува е голема, шо знам ...
Мене ми личи на играч кој нема да има никаков проблем да направи трансфер од Атлетико во Реал. Ете таков лик е.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.268
Поени од реакции
4.196
Кога сме веќе на тема "играчи на Јунајтед" кажете нешто и за Рашфорд, гледам Барса загризале доста? @vidooq

Член од
14 април 2012
Мислења
32.719
Поени од реакции
66.884
Кога сме веќе на тема "играчи на Јунајтед" кажете нешто и за Рашфорд, гледам Барса загризале доста? @vidooq
Mислам дека од Барса само имаат прашано за генерални услови, колку би барал Јунајтед како трансфер износ, и колку плата би барал самиот играч. Нема ништо посериозно, барем засега. Не гледам како Рашфорд би завршил во Барселона. Али да, Јунајтед активно гледа да го продаде.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.749
Поени од реакции
12.091
Токму тој е играчот што ви треба за да освоите Примера и ЛШ (y)

Член од
23 август 2024
Мислења
481
Поени од реакции
1.039
Токму тој е играчот што ви треба за да освоите Примера и ЛШ (y)
Знам дека се заебаваш, но Рашфорд би бил одлично засилување за Барселона. Први немаат лево крило, второ на Ноу Камп има огромен прсотор за трчање, мислам дека Рашфорд би се преродил тука.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.650
Поени од реакции
9.920
Знам дека се заебаваш, но Рашфорд би бил одлично засилување за Барселона. Први немаат лево крило, второ на Ноу Камп има огромен прсотор за трчање, мислам дека Рашфорд би се преродил тука.
Само што Раши се скара до трчањето.
Homie don't play that. :D

Член од
23 август 2024
Мислења
481
Поени од реакции
1.039
Само што Раши се скара до трчањето.
Homie don't play that. :D
Не зборувам за трчање напред назад, туку за втрчување во празно и претрчување на играч. Јас сум уверен дека Барселона е најдобра дестинација за Рашфорд.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.749
Поени од реакции
12.091
Квалитетот не е спорен. Менталитетот и желбата за играње се спорни. Прашање е колку ќе му се игра. А и зависи што плата ќе му дадат.
Башка ќе го заебат Ливерпул, нема да им го купат Диаз на лето (n)
Нуњез сеуште можат да го соберат :icon_lol:

Член од
6 ноември 2024
Мислења
338
Поени од реакции
547
Квалитетот не е спорен. Менталитетот и желбата за играње се спорни. Прашање е колку ќе му се игра. А и зависи што плата ќе му дадат.
Башка ќе го заебат Ливерпул, нема да им го купат Диаз на лето (n)
Нуњез сеуште можат да го соберат :icon_lol:
Рашко е она што јас го сметам за „природен“ фудбалер. Штета што ќе си оди, за менталитет не станува збор, гол ќе даде кога највеќе треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom